Lütfen yardım

ella19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
5
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve sanırım hamileyim.Beklediğim adetim gecikti Ocak ayının 1 inde adet oldum ve adetim bittikten 1 hafta sonra ilişkiye girdim :kedi: korunarak oldu bu ilişki tabi.Fakat doğum kontrol hapı kullanmadım.Bu ay adet olmadım ve hamilelik belirtilerini okuduğumda bana uyan sırt ağrım ve akıntım var.3 kere gebelik testi yaptım fakat sonuç negatif çıktı.Ne olur yardım edin ? Kan tesi yaptrsam kesin sonuç alır mıyım ? Delirmek üzereyimsenağlama

Birde sanırım ilişkiye girdikten sonra adet 1 hafta 10 gün gecikiyormuş bu doğrumu. Cevap bekliyorum lütfen

Ne sekilde korundunuz? Prezervatifse ve de 3 adet negatif aldiysan buyuk igtimal hamile degilsin. O belirtiler adette de olur. Stres oldugun icin, hamile miyim diye dusundugun icin adetin gecikmis olabilir. Gene de icin rahat etmiyorsa labaratuar veya devlet hastanesinde kan testi yaptir, bchg olculecek, bu deger 0-5 arasindaysa hamile degilsin, 5ten yuksekse hamilesin demektir.

bence psikolojik canım hamile olduğunu sanmıyorum hem korunmuşunuz hemde testlerde negatif çıkmış :umursamaz:

bence psikolojik canım hamile olduğunu sanmıyorum hem korunmuşunuz hemde testlerde negatif çıkmış :umursamaz:

evet korunduk ama yinede çok kuşkulanıyorum geçen ayda aynı şekilde olmuştu ama adetim 1 hafta 1o gün geçtikten sonra oldu ama bu ay olmadı en iyisi pazartesi gidip kan testi yaptırmak sanırım. bende psikolojik olduğunu düşünüyorum ama erkek arkadaşım sürekli baskı yapıyor bana of Allah'm yardım et bana senağlama

tam olarak kaç gün geçikti adetin şubatın 1demi olman lazımdı.

evet şubatın 1 i adet olmam gerekirdi ama ilşkiden sonra adet 1 hafta 1o gün gecikiyormuş öyle hesapladım kendimi öyle avuttum ama o da geçti senağlama

27 gün geçmiş neredeyse 1 ay bence bir an önce git test yaptır. gerçi olsa idrar testinde çıkar acaba idrar testini yanlış falan mı yapıyosun. biraz idrarını bekletiyırmusun. sabah kalktığın idrarla yaparsan daha sağıllı olur yada 3 4 saat tutarsan

kan testi için pazartesiyi neden bekliyorsunki?git yaptır hemen.Bencede hamile deilsindir ama yinede çok geçmiş adetin.o yüzden hemen yaptır kan testni.Allahkorusun hamile falan kalmışsan hemen öğrenmen iyi olur sanıyorum...ama sıkıntıdanda gecikmiş olabilir.önceden hiç böyle gecikmelerin oluyormuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…