lütfen yardım!

dilek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
71
0
86
40
Manisa
arkadaşlar eşimin intden hangi sitelere girdiğini nerden bulabilirim.geçmişe bakıyorum ama eşim bu işten iyi anladığı için siliyor.başka bir yolu var mı.çünkü bir kere şans eseri yakaladım beni aldattığını msnde.üye olduğu linkleri nasıl bulabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

setinel keylogger die bi prgram var canım...
yapılan herşeyi kaydeder...bütün girilen siteleri, yapılan yazışmaları, ekrna görüntülerini....

peki bu programı kurunca eşim anlarmı.kendisi bilgisayardan çok ii anlıor.bilgı karıştırıra falan görebilirmi

hayır programın gizli tkaip özelliği var canım
bi şifresi var o şifreyi yazmadan kimse anlayamıyor....
ben işyerimde bi kadının bilgisayarına kurmuştum :kedi:

kaydirigubbakcemile3
sebep neydi?

yaa ayıp belki ama güvenmiodum kadın ahakkında şüphelerim vardı günahını almayım die emin olmak istedim...zaten öğrenmem gerekeni öğrenince de kaldırdım programı
:)
kadın evli adamlara biraz yavşayan bi tip te afedersiniz...

bu arkadaşla da irtibata geç istersen o yapmışsositososito

kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/355833-kocalarini-yakindan-takip-etmek-isteyenlere-manyak-bi-programkeylogger.html

nan bu erkeklerden çektiğimiz ne bizim yaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sallandırcan bi tanesini eminönünde kızılayda bakbakalım bida yapıyolarmı?sempatiksalakcinni:gitme:

hayır programın gizli tkaip özelliği var canım
bi şifresi var o şifreyi yazmadan kimse anlayamıyor....
ben işyerimde bi kadının bilgisayarına kurmuştum :kedi:

Bilgisayarınızda keylogger olup olmadığını anlamak için;
CTRL+ALT+DELETE ye basın ve işlemlere gelin orada services . exe var bunun yanında SYSTEM yazması lazım eğer SYSTEM değilde herhangi bir kullanıcı ismi yazarsa bilgisayarınızda keylogger var demektir.

Bilgisayarınızda keylogger olup olmadığını anlamak için;
CTRL+ALT+DELETE ye basın ve işlemlere gelin orada services . exe var bunun yanında SYSTEM yazması lazım eğer SYSTEM değilde herhangi bir kullanıcı ismi yazarsa bilgisayarınızda keylogger var demektir.

canım benimkinde administratör,local service,network service,ve system yazıyor yani tek SYSTEM değil bu saydıklarım da var.yani casus prog.var mı benim bilgisayarda acaba?
ayrıca teşekkürler paylaştığın bilgiler için ben bilmiyodum yani

canım benimkinde administratör,local service,network service,ve system yazıyor yani tek SYSTEM değil bu saydıklarım da var.yani casus prog.var mı benim bilgisayarda acaba?
ayrıca teşekkürler paylaştığın bilgiler için ben bilmiyodum yani
yansıma adı sütunundan services . exe bul. kullanıcı adı sütunundaki karşılığına bak.
Orada system yazmalı.

Back
X