lütfen yardım

sincaps

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
47
0
86
İstanbul
arkadaşlar bu benim ikinci denemem ve 8. günüm ilk günler ağrım ara ara regl ağrısı gibiydi göğüslerim dolgundu damarlarım belirgindi sonra ağrım yok denecek kadar azaldı ama göğüsler aynı idi.
ancak dün gece uykumdan ağrı ile uyandım bu ağrı daha çok rahim kasılıp açılması gibiydi tam tarif edemiyorum regl ağrısı değildi sanki birkaç defa karnımda kasılma yada kramp bilemiyorum oldu ve yavaş yavaş azaldı geçti
bugün de hareket ettiğimde ağrı ve batma oluyo bir sola bir sağda hissediyorum acaba bişey oldumu bebişlerime bir de vücut sıcaklığım normalde düşüktür transferden beri 37
çok uzun oldu sanırım bu yazı
kendimi çok dinliyorum ama eminim benim durumumda olanlar anlar
dualarım sizlerle....

aynı belirtiler bendede var canım.benim 7. günüm bu gün. 10. gün test günüm.bu günü saymazsak 2 günüm kaldı.şu an regl ağrılarım var.göğüslerim tedavi süreci içerisinde şişmişti zaten ama acımıyorlar.ateşim 37 derece.benim bu ilk denemem .bu konuda deneyimi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

canim benimde senin tarif etdin gibi agrilarim olmusdu ama ates konusunda yardimci olamiycam,bence dinlen panik yapma insallah sonun güzel olcak...

aynı belirtiler bendede var canım.benim 7. günüm bu gün. 10. gün test günüm.bu günü saymazsak 2 günüm kaldı.şu an regl ağrılarım var.göğüslerim tedavi süreci içerisinde şişmişti zaten ama acımıyorlar.ateşim 37 derece.benim bu ilk denemem .bu konuda deneyimi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

merhaba kıslarş

benimde aklıma takıla konu bu. daha önce peki ateşlerinizi ölçüyormuydunuz? sabah kalmadan mı ölçtünüz? bende ölçüyorum bende maalesef bir değişiklik yok. bende meraklanmıştım. cevap yazarsanız sevinirim. hamile kalan ama ateşte ölçen varsa bizimle paylaşırsa sevinirim.

Tiny, ben vücüt sıcaklığımı düzenli ölçerdim sebebi de yumurtlama zamanında vücüt sıcaklığının artmasıydı yani doğru zamanı bulabilmek için ama pek başarılı olamadım ki tüp bebek aşamasındayım.
genelde vücüt sıcaklığım düşüktür ama transferden beri 37 bunu ben de merak ediyorum bu şekilde vücüt sıcaklığı artmış olan ve hamile kalan var mı bu bir belirtimi biraz araştırdım hiçbirşey yok bu konuda
grip olduğumu düşünmüyorum çünkü kendimi hasta hissetmiyorum

bu konuda fikri olan varsa sevinirz

bahsettiğin ağrının aynısı bende de olmuştu. ben uykudan uyanmıştım o derecede bir ağrı olmuştu. gebeydim. uzun sürmedi. çokta umut vermek istemem ama yazını okuyunca kesinlikle bu gebe dedim. rabbim o mutluluğu sana 9 ay boyunca yaşatsın. inşalllah hayırlısıyla canım...

bahsettiğin ağrının aynısı bende de olmuştu. ben uykudan uyanmıştım o derecede bir ağrı olmuştu. gebeydim. uzun sürmedi. çokta umut vermek istemem ama yazını okuyunca kesinlikle bu gebe dedim. rabbim o mutluluğu sana 9 ay boyunca yaşatsın. inşalllah hayırlısıyla canım...

inşallah dediğin gibidir canım sağ ol moral oldun bana. Allah'ım benim ve çevremdeki herkesin dualarını kabul eder. İsteyen herkese evlat nasip eder.

inşallah dediğin gibidir canım sağ ol moral oldun bana. Allah'ım benim ve çevremdeki herkesin dualarını kabul eder. İsteyen herkese evlat nasip eder.

canım benimde bugün 9.günümdü.testim 12.güne.begün sabaha kadar ağrım yok diye söyleniyodum.bugün bir adet ağrısıdır başladı.birde akıntım var beyaz.normalmi.inşallah hepimiz anne oluruz

Back
X