lütfen yardım

sweedy

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
2.408
399
688
iyi akşamlar arkadaşlar geçen ay 1 liraya üye yapan bi kozmetik şirket vardı ad vermek istemedim bilen bilir.sosyal paylaşım sitesinden kkdan bir arkadaşa üye olmak istediğimi söyledim kimlik bilgilerimi telefonumu falan istedi bende verdim sonradan bana dönüş yaptılar.üyeliğimi aktifleştirmem için belli bir miktar sipariş vermem gerekliymiş bende öyleyse aktifleştirmeyin dedim ve konuyu öylece kapattık(ben kapattığımı sanmışım)
ve bugün bana beni yönlendiren arkadaştan mesaj geldi. yüklü miktarda sipariş vermişin ve ödeme yapmamışın hakkında hukuki işlem başlatıcam diye
bu durmda ben ne yapmalıyım? üye olmadım. elime herhangi bir ürün zaten geçmedi. böyle bir durumla karşılaşan bilgisi olanlardan yardım istiyorum

buna benzer bir durum benim başımada gelmişti. müşteri ilişkilerini aramıştım, direktör sizin adınıza sipariş vermiş demişlerdi. daha sonra itiraz ettim, gelen paketi kabul etmedim ve sonrasındada üyeliğimi iptal ettirdim.

bence bir an önce müşteri ilişkilerini aramalı e itiraz etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…