lütfen yardım...

wictorya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
339
0
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum...
benim prolaktin yüksekliği ve troid sorunum var ve 2 ay önce bebek tedavisi için incirli ethica hastanesi ali paşa beye gitmeye başladım...ama aklıma takılan birşey var forumda okuduğum yorumların çoğunda hamilelikte test falan derken çok masraf çıkarıyorlarmış ve gidenlerde bilir bu hastanenin fiyatları yüksektir zaten...şimdi aklıma takılan konu ise testler falan çokmu pahalıya geliyor? benim bağkurum var ve ali beye 70 lira veriyorum her muayenede ilerde doğum için bu hastaneyi seçmek sizce doğru bir kararmı...mesela geçenlerde hamilelik testi için gittim 46 lira aldılar ali beyin hastasıyım dedim veznedeki bayan o isterse daha az ödersiniz falan dedi...bütün hastanelerde bu tarz test fiyatları bölemi acaba?doktorumdan çok memnunum öleki ali beyden önceki bayan doktorum muayene sırasında çok canımı yakmıştı ve ben resmen jinekolog deyince kasılıyordum ama ali bey hiç canımı bile yakmadı...bi yandan düşününcede değer diyorum ama bir doğum bu hastanede kaç paraya patlar sizce giden arkadaşlar ve doğum yapan arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…