lütfen yardım......

elkassam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
42
0
36
Ankara
7 aydır korunmuyoruz...eşimin testleri gayet iyi cıktı ben de iki kere normal kontrole gittim yumurtalıklarım normal görünüyordu düzenli adet oluyorum fakat cok steres yapıyorum...sizce ne yapayım dr tekrar gideyim mi......

Canim stres yapiyosun adetlerin ne guzel duzenliymis.. Kafana takma olur inanarak yola cikarsan olmaz diye birsey yok..
Hayirli bir vakitte gelecek bebegin.....
1 sene gecmeden doktorlar birsey yapmiyo..
KAc yasindasiniz ? Bide sonuclariniz normal cikmis,bence senin stresten kaynaklaniyor..

Canım eğer yaşın 30 ve üstündeyse beklemen manasız vakit kaybı derim ben.doktorlar artık 6 ay korunmadan hamile kalınmıyorsa testlere başlıyorlar.rutin kontroller yetersiz.hormon testleri yaptirmalısın.sonra en önemlisi rahim filmi çekilip rahimde ve tüplerde yapışıklık,tıkanıklık var mı diye bakılmalı.az bir yapışıklık varsa film sırasinda açılır.ardından menogon gibi yumurtlamaya yardımcı iğne tedavisine başlanır.akabinde çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girilir ve gebelik beklenir.aynen yaşadıklarımı yazdım canım.

bizdede sorun yok gibi duruyordu ama bende iltihap vardı dr ilaç verdi hemen o ay hamile kaldım.eğer iltihap varsa oda spermlere zarar veriyormuş gebeliği engelliyormuş öyle birşeylerin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…