lutfen yardim:(

elifzeynel

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
63
0
16
Fransa
selam kizlar ,3 bebegime hamileyim,5haftalik,hamilliklerim hep kusmakla geciyor simdiye kdar dindirecek birsey bulamadim agizima tek lokma suremiyorum,acim
mide bulantisina karsi varmi onerebileceginiz bir sey??

slm benimde hamileliğime 9 ay boyunca kusma eşlik etti
1.ne olusa olsun zorla yiyeceksin (ben yanımda poşet ile yemeğe oturuyordum.)yalnız yerken
2.klasik çubuk krakeri yatağının başına koy yatarken kafanı hiç kaldırmadan bir kaçtane atıştır yataktan öyle kalk
3.salata tarzı yiyecekler ye
4.limon kullan mide asidini düzenlesin.
5.kendini sına iyice dinle herkesin kendine göre bulantısını alan yiyecekler vardır.mesela benim peynir(kuru)içimi bastırırdı yaa yavan ekmek
öyle bulantılı bir hamileliğim olduki hamile kalmak kabus geliyo bana 9ay srdü çocuğun gelişmiyomuki dediler bana falan filan herkes bişi söyledi ammaaaaaaaa oğlum doğduğunda 4kg nin üzerindeydi şükür onun için metanetini koru sabır sabır

denicem, tavsiyeleriniz icin tsk ederim,ogluma hamileyken hic yiyemedim 3kilo270 gr dogmustu 15 kilo vermistim ayni seyi yasamak istemiyorum, surekli acim cunku, ve onde iki yavrum var onlarada bakmak zorundayim,oyuzden iyice gucsuz olmak istemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…