lütfen YARDIM

ANNALALE

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
63
2
16
İstanbul
arkadaşlar kizlar bunaldım yaaa.7 sene evliyim 2 de bebeğim var.eşim öz ve üvey olmak üzere toplam 10 kardeş benimkisi en küçüğu. annesi babası köyde .diger kardeşler yarısı Çatalcada Yarısı istanbulda.neyse konuya geçim .kayınvalidelerin köyde malı çok yaz gelince 12 tarla bugday harman edilecek.babası 80 yaşında bunu yapamıyor nekadar da adam tutmaya uğraşsa köy küçük olduğu için kimse çalışmak istemıyor.kayın babam yapamadığı için yaşlı traktör süremıyor her yaz çoçuklarını çağırıyor ama kimse gitmek istemıyor .eşim en küçüğü oldu için ailesine hayır diyemıyor ve her sene bir aylığına köye gidiyor.onlaara kıyamıyor üzülüyor.kizlaaaar her şey ıyı tamam daaaa bu adam her seferinde köye gitmek için iş yerinde izin alması lazım.burası istanbul ekmek kapısı degerli.gecen ay izin alamadı (sonradan ögrendım)iş verene ya izin ver yada işi bırakıyorum demiş.Alllahım çoçukların rızkıyla boyle oynanılırmı??ya adam ona tamam istifa et git dese??evlendığımızden ertesi sene krediyle ev aldık şuan hem kiradayiz hemde evin borçunu ödıyoruz.maalesef eşim annesine düşkün olduğu için bunları düşünemıyor.köyden de bize hiç destek yok.sadece gitiğiay yol parası ve 500 tl kadar babası karşılıyor ama bu eşimin aylık maaşının altında ki.kavga edıyorum soyle babana para versın sana o halde ama o utanıyor.ben şimdiye babamdan para istememiştim o yaşlı haliyle hiç istemem kuru ekmek yerım ama ıstemem diyor. her gitiği sene o ay kredimizi ödeyemıyoruz.sonrakı aylarda telafı etmeye çalışıyoruz.Allahım belki de anlatamıyorum derdımı.en son bir kaç gün once geldı bir ay orda kaldı maaşi yok tabiki ücretsiz izin kullandı.koyden ise 500 tl para getirdı.ben uzuntumden kahroldum o da ne gerek kredi çektın diyor kıra senın neyıne etmedı yaaa.ben diyor babamı zorda bırakmam varsın gitsın ev yaa diyor.10 çoçuktan sadece benim eşim gidiyor köye hep zararına.ben dayanamadım annesine tel ettım ve durumu anlatım way halime benden kötüsü olmadı.yardım istedım malınız çok bir kaç inek satın de gerege dönük kredi ödeyelim yok dediler.paramız yok diyorlar.eşim istemeyince benim dediklerim kaleye köymuyorlar.ben bu durumda ne yapayim???siz olsanız ne yaparsınız???bu ay yıne krediye para yetmıyor burda olsaydı maaşını alırdı.babası butum malımı ahmete bırakırım dıyor diyor demesine ama daha 9 kardeş var??? kımsenın hakını yıyemegız ki.eşim cok saf ve annesine babasına düşkün onlar için cocuklarını görmuyor.beni de fesatcı.para göz yaptı neden annesinde madi yardım istiyorum.babası de borç iğidit kancasıdir diyor.yardım etmek istemıyor

Ne desem bilmiyorum zor bir durum . Eşiniz sorumsuz biri gibi geldi bana. Tatlı dille Tartışmadan anlatmayı denediniz mi ? Belki o zaman gercekleri görür anlar azda olsa

Son düzenleme:
BANA KARŞİ BİR ÖNYARGI GELİŞTİ .FARKLI DÜŞÜNMESİ için ne yapabilirim.şöyle ki ben konuyu acıyorum bak her gittiğinde o ay zorluk cekıyoruz paramız eksik krediyi ödemıyorruz babadan para iste dediğimde benden kotusu fesatccısı yok.yani ne yapsam nasıl konuşsam akılı davransam bilemıyorum.
kızlar muhakkak benden daha akılısı vardır bana yardım edın adamın önyargısını kırmak için ne yapabilirim

krediyi siz kendi üzerinizemi çektiniz evin tapusu ortak oluyor bildiğim kadar ile

Back
X