lütfen yardım :(

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
merhaba arkadaşlar; şimdi ben 11 aydır uğraşıyorum bebeğim olmadı.
bi hesaplayıcı sayesinde bunu hesapladım.

her zaman bir olmuyor tabi geçen ay 3 gün geciktim mesela,
o yüzden kafam çok karışık.
hangi günler başlamalıyım çalışmalara.
bi yardım ediverin

Canim once kafanda bu isi calisma olarak gorme.adetin bittikten sonra duzenli iliskiye girin.bigun girin bigun girmeyin.sperm kalitesi icin bu gerekli.kafanada takma.ben gecen ay ongun adet gormedim.psikolojik olarak vucut kendini sartlandiriyo.bebek dusuncesini bi kenara at ve herseyi akisina birak.ben bu ay oyle yapiyorum.esimede dedim.istemiyorum cocuk falan tabi sen onu bide benim icime sor.iliskiye girerken sadece esimi cok sevdigimi dusunuyorum.inan buna kafa bebek dusuncesine takilinca ters etki yapiyo.yumurtlamada takip etme.yumurtladigini akintindan anlayabilirsin kendini kontrol ederek.ben ek olarak esime keciboynuzu pekmezi findik badem fistik yediriyorum bol bol..insallah bizimde bebislerimiz gelir bu ay

çok haklısın canım. ilk zamanlar bende bebek fikri olmadan devam ediyordum hep. ama zaman geçtikçe olmaması beni fazlasıyla üzüyo.
ilk kez geçen ay akıntımı farkettim ancak eşimden ayrıydım. akıntımın olduğu günün ertesi ilişkimiz oldu. ben yine de umutlandım 3 gün gecikince.
söylediklerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim Allahım hayırlısını versin hepimize

bizdede tık yok
klomen çatlatma iğnesi aşılama peki şimdi ne olacak

aslında hesaplayıcı işi biraz sakat...onlara göre herkes 14.gün yumurtluyor ama ben adet bittikten sonraki ilk 3 günde yumurtluyorum..kaç aydır bu yüzden gebelik olmadı..en güzeli gün aşırı ilişki ve rahat kafa..gerisi boş

Son düzenleme:

Aynen canim sana katiliyorum.yumurtlama gunu degisiyo.en iyisi takmamak.bebisler nezaman gelicegini biliyolar.bi rahatsizlik yoksa sabirla beklicez.bizede nasip edicektir rabbim.

bizdede tık yok
klomen çatlatma iğnesi aşılama peki şimdi ne olacak

Olucak insallah once moral lazim.sen kendini uzersen nekadar yontem denersen dene sonu husran olur.bol dua sabir moral lazim.bak sana kisadan bisey anlatim.bi tanidigimiz cok denedi olmadi vs.tup bebekle hamile kaldi.son sansiydi zaten umutsuz vakaydi yasta vardi.dogumda bebek öldu.odasi herseyi hazirdi.rabbim kimseye yasatmasin.snr bu kadin bayagi psikolojik tedavi gordu.en son kafasindan bebek dusuncesini cikardi evlatlik aliriz demeye basladilar ve kadin dogal yoldan hamile kaldi.suan bi oglu var.rabbim ol dedikten sonra olmucak bisey yok.sabretmek lazim.ben hep senden gelen herseye raziyim yarabbim derdi veren sen dermani senden baskasina aratma.beni senden baskasina muhtac etme diye dua ediyorum.rabbim hepimixin yardimcisi olsun.

Amin canim.bu ay denemeye devam.sende kuru incir ye istersen.burda cok faydali oldugunu yazmislar.benim pek aram yok ama arada sirada gozumun onunde olursa yiyorum iste.dogal olan herseyi denicez.takdir allaha kalmis.

kesinlikle cnm rabbim ol derse olur ..
evlatlık alıp stres kalmayınca olanları da biliorum ben.hayırlısııı

bu hafta aynaya baktığımda yüzümde örümcek ağı gibi çizgiler fark etmiştim. bunlarda ne demiştim kendi kendime.
bugün nette dolaşırken şu yazı gözüme çarptı.

''Ciltte örümcek tarzında damarlanmalar
Bu tür oluşumlar sıklıkla yüzde ve boyunda, bazen de karın cildinde ortaya çıkarlar. Merkezde bir damar ve bu damardan etrafa adeta bir örümceğin ayakları gibi ışınsal olarak yayılan kılcal damarlanmalar şeklindedirler. Gebelik dışı bir dönemde ortaya çıktıklarında bir karaciğer hastalığını düşündürmelerine karşın, gebelikte artan östrojenin etkisine bağlı fizyolojik olarak ortaya çıkabilirler.
Gebelikten sonra genellikle kısa sürede kaybolurlar. Bir şikayete yolaçmadıklarından tedavi gereksizdir.''

aklıma geldi tekrar gidip baktım aynaya hala var o çizgiler..

adetim 2 gün gecikti ama ben yine de bekleyeyim diyorum . geçmekte de bilmiyor günler

test yapsana.ben adetimden iki gün önce idrar testi yaptım çıktı.inşallah vardır bebişin :)

test yapsana.ben adetimden iki gün önce idrar testi yaptım çıktı.inşallah vardır bebişin :)

dün yaptım negatif çıktı geç döllenme mi acaba. hala olmadım adet. Allah razı olsun canm inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…