Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen yardım :/

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir
Kızlar çok kötü durumdayım. Bi sarı sevdasına saçlarımı mahvettim. Açtım rengini üst üste sarı boyadım. Yumurta sarısı gibi iğrenç bir renk oldu. Haliyle saçlarım Sonra yandı. Bakım yapıyorum. koyu fındık kabuguna boyadım 3 gün önce lakin saçlarimin uçları boya tutmuyor. Yani dip ile Uçlar farklı renk oluyor. Var mı bir yolu bu sarı saçı kapatmanın. Lütfen yardimci olun arkadaşlar :(

Kızlar çok kötü durumdayım. Bi sarı sevdasına saçlarımı mahvettim. Açtım rengini üst üste sarı boyadım. Yumurta sarısı gibi iğrenç bir renk oldu. Haliyle saçlarım Sonra yandı. Bakım yapıyorum. koyu fındık kabuguna boyadım 3 gün önce lakin saçlarimin uçları boya tutmuyor. Yani dip ile Uçlar farklı renk oluyor. Var mı bir yolu bu sarı saçı kapatmanın. Lütfen yardimci olun arkadaşlar :(

ne yaparsan yap kapanmaz canım o kısımları kestirmekten başka çözümü yok.

Zaten kısa :( nerden bulaştım bu sarıya ne güzel kısacık kestirdim kurtulmustum yanıklardan. Tekrar yaktim. Neye yaradı hiç. Yine koyu renge döndüm :(

Canım zeytin yağı yanıklara iyi geliyor yumurta sarısı da ekle sür.Saçın kısaysa yapacak bir şey yok ama belki model gibi olmuştur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X