• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım :(

cnmoglm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
48
5
13
35
Hamileyim esim 4 gundr yuzume bakmiyor kimseye anlatamiyorum odada hüngür hüngür agliyom tek basima cok kotuyum bi insan bunu hakeder mi ya

Aranizda her ne olmussa olsun, hamilesin! Esinde biraz insanlik duygusu olsa altan alir!

Konu acmistm.kavga ettik 3 gun once.ohundrn beri yuzimuzu bile gormuyoruz.neolursa olsun bu halimi jic mi anlamaz insan

Eşinizle konuşmadığınız her gün için ayrı konu açmışsınız.
Sorun nedir peki?

Uzulecegim herseyi yapiuor ya.en son mesaj attim diger odadan umursamadi bile.nappmaliyim bilmiytm yuzunu bile gormeye tahammulum yok

Artik öyle bir hal aldi ki kendimi hiç gibi hissediyorum hickiriklarimi tutuyorum duymasin doye

Ha aferin!
Değer mi saniyorsun?
En kötü 4ay sonra bebeği görmeye gelir:;)
Tatlım işin şakası sende umursamadığını hissettir.
SEVGİLER::)

Eski konuna baktim.
Cok buyutmussunuz ikiniz de.
Esin durumumuz yok demis, sen alisverise devam ediyosun. Boyle bi konu yuzunden esim kartimi aldi elimden. Cok acildim, pisman oldum. Bi de adama sandalye firlatmissin.
İkiniz de hatalisiniz.
Gec karsisina cozun su sorunu. Cozulemicek bisey degil, bi de bosanma falan diyorsun. Yazik ya, bi yuva kolay mi kuruluyor. Cocukca seylerle birbirinize zehir ediyosunuz hayati...

Beni sevmeyen umursamayan adama gidip ne diyim kizlar .kendini bu kadar yuksekte görmesin

Back
X