Lutfen yardim

duyguselimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
64
35
3
36
Bu ilk konum daha once uyeydim fakat butum bilgilerin kayboldu beni bilen bilir neyse konuya geleyim..
Arkadaslar ben normalde calisan bi bayanim yanliz esim yuzunden bir yildir evdeyim hemde guneydogudayim.. O universiteyi neden okudum diyorum bazen Cok bunaldim ben istanbulds dogdum buyudum burada kimsem yok o kadar ama o kadar yanlizimki ailem bile aramiyo oldunmu kaldinmi diye.. Esim eve erken gelmez hic en erkeni 8 dir gelsede tel. Susmaz biktim konusmaktan anlatmaktan.. Bi hafta sonu pazar gunu gezelim vakit gecirelim diyorum gidiyo ama burnumdan getirerek.. Yok uyuyamiyomus yorgunmus dinlenemiyomus bi suru soyleniyo zaten beni goturdugu tek yer avm.. Kismis baska biyere gidemezmis.. Benim istedigim bi arkadas ortamina girmek biraz sohbet edip kafami dagitmak anlatiyorum, cevresindeki herkese bi kulp takiyo. Ama kendi haftada iki kez arkadaslariyla toplaniyo gece yarilarina kadar gelmiyor ama Napicami sasirdim kafayi yemek uzereyim evde. Kendimi diyorum asayim kurtulayim. Biraz oncede ufacik biseyi bahane etti cekti gitti kahvalti yapmaya disari.. Demisimki ben camasirlari asayim sen kahvaltiyi hazirlarmisin? Bunda kotu ne var. Ber anim cehennem napicam dayanamiyorum...
Aglamaktan ne yazdigimi goremiyorum

adam bencil adam,
onun düşünceleri değişmeden sana huzur yok belliki adam kendine müslüman..

Oturun konuşun neden böylesin, iletişim kopukluğumuz var vs.
Ben çalışmak istiyorum böyle evde çok bunalıyorum deyin, neden izin vermiyor çalışmanıza?
Hiç olmadı belediye kurslarına gidin boyama dikiş nakış birşeylerle ilgilenin.
Ailenizi siz arayın konuşun neden illa onlar arasın diye bekliyorsunuz.
Buraya takılın kafanız dağılır zaman geçer.
Ama şu an çocuk düşünmeyin bence.

Sende arkadaş edin
Arkadaşlarınla vakit gecir.
Kocan olmayı versin ozamanda ayrı ayrı takılmak iyi gelir

Kendine arkadaş edin komsularin vs yokmu
Onlarla bi avm ye gidersin bi akşam kahvesi bile kafanı dagitmana yeter. Eşinden bişey bekleme adam belli zaten kendi kendine sosyal çevre oluştur

Cocugum var zaten 8 yasinda gitar kursuna yazildim kendide yazildi basimda oturuyo benle bunaldim tenefus veriyoruz diger arkadaslar cikiyo o benim yanimda cani isterse cikiyo istemezse bende gidemiyorum bu yuzden kimseyke arkadaslik kuramiyorum.calismam gerekmiyomus evin isleri aksiyomus bahane bahane.. geldi simdi eve seytan diyo git basina ne bulursan firlat. Kac gundur soylemistim oysa bu gun cikalim bi nefes alayim diye..

Inanin cok konustum gecenlerde gece yataga gelmiyordu saatlerce oturdum konustum sabaha kadar basinda o an duzeldi ama sonra gene ayni gene ayni..
Ailemi ariyorum sonra bi hafta geciyo bida ben ariyorum aylar yillar geciyo hep ben ariyorum zoruma gidiyo artik

Bilnediginiz bir yerde yasamak cok zor . kimseye guven olmuyor bu zamanfa komsuluklar eskisi gibi degil ... Velilerle arkadslik kurun para gunu altin gunu yapin. Cocuklara ders verin haftada 1.gun etut gibi size gelmelerini isteyin boylece taniisp kaynasirsiniz.. Sizin yasadiklarinizi bende kismen yasadim biraz sabir sobra duzeliyir.. Bence esiniz de streslidir obun icin sorun cikiyordur cunku bu gunlerde olaylar cok oluyor biraz karsilikli anlayis lazim.

Su an siz yazdikca mail geliyo ben bikiyorum aksam onlari karistiricak okuyacak ve yine kavga.. Allahim diyorum ya al su canimida kurtulayim dayanacak ne halim ne sabrim kaldi

Ailen sana neden destek. Moral olmuyorki .isi birakmissin neden biraktin birakmasaydinya.tekrar basvur ise .moralin duzelir.esini bisekilde ikna et .ailenle konus hatta onlarda konuy dahil olsunlar

Ailen sana neden destek. Moral olmuyorki .isi birakmissin neden biraktin birakmasaydinya.tekrar basvur ise .moralin duzelir.esini bisekilde ikna et .ailenle konus hatta onlarda konuy dahil olsunlar

Gecen sene buyuk bi kavga ettik ailelerde dahil oldu ama annem bana sirt cikacagina esim ne dediyse o haklidir dedi. Ya bosanican dedim bosanip hangi eve geleceksin diyen insan.. Zaten onlarin baskisina dayanamayip evlendim. Al ailemi vur esime kisaca.. Isimide o kavgada biraktim baya uzak kaldim teyzemlerle kaldim onlar baristirdilar bizi.. Ise tekrar giricem diyince adamin icinden bi hayvan cikiyo sanki bu aralarda baska bi sehirden is teklifi aldi ona kesin gitme taraftari tasinicaz diyo ovyuzden is icin diretemiyorum. Ailemi katsam nolcak seni gezdirmedigindenmi sikayetleniyosun dicekler adim gibi eminim

Sen kendin olgunlasmamissin .olgun biri gibi davranmiyorsun..herseyi once ailene kabullendirmeye calisiyorsun .nedennki onlarmi bakacak sna sen ayrilinca .hersey yoluna girer sen bildigin dogrulari kendin kabul et yeter.oyle degilmi .rvlenmis ve anne olmussun artik sorumluluk sende .ailen sendwn sorumlu degil sen cocugundan sorumlusun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…