Lütfen yardim ;(

Hemen korunmadiniz diye ayni ay tutacak diye bir sey yok.
Hem kadin hem erkegin saglikli oldugu durumlarda bile kadinin her ay hamile kalma sansi %25.
Ben fazlasiyla takiyorum bu konuya sanirim burada da görüyorum çeşitli engeller var acaba bende de var mi vs diye dusunup duruyorum.Bir de çocuklara çok düşkünüm Allah beni sinamasin diyorum bu konuda.

Canim 2 güne bir birliktelik oneriyorlar 48 saat yaşıyormuş spermler..2Gune bir birliktelik yasiyoruz bakalim bu ay ne olacak:)

aynen canım ben de onu diyorum işte, bir dolu bir boş olunca tutyor, insanın içi de rahat ediyor :) ay kaçırdım mı yumurtlama tarihini acaba diye düşünmüyorsun :)

Kizlar 4 aylik evliyiz geri cekilme yöntemini kullaniyorduk.Adetim bir iki gün once veya sonraya atabiliyor bazi zamanlar.Oyuzden yumurtlama gununu net hesaplayamiyorum.Ama iliski günlerini biliyorum ve adetim gelince de hangi gune iliski yasadigimizi goruyorum.Bu ay korunmadik yumurtlama gununden 1 gun sonra iliskiye girdik.Ve iki üç gun arayla adetin son gününe kadar iliski yasadik ama hamilelik olmamis.Bazılarıniz erken diyecek ama benim kafama bu takildi acaba bir sorun mu var diye aklimi kurcaladi.Çünkü geri cekilmede bazen eşim kendinden tam emin olamiyor belki bir miktar sperm gelmis olabilir diyordu..Sizce durum nedir?

Bizim 10 aydır olmuyor 11.. aya girdik

Ben fazlasiyla takiyorum bu konuya sanirim burada da görüyorum çeşitli engeller var acaba bende de var mi vs diye dusunup duruyorum.Bir de çocuklara çok düşkünüm Allah beni sinamasin diyorum bu konuda.

O zaman adetin 3.gunu git kan ver muayene ol

Sonra 21. Gun kan ver değerine baktır

Sıkıntı çıkmazsa eşin de gitsin

aynen canım ben de onu diyorum işte, bir dolu bir boş olunca tutyor, insanın içi de rahat ediyor :) ay kaçırdım mı yumurtlama tarihini acaba diye düşünmüyorsun :)
Esimin işi dolayisiyla 3 gündür birsey yasayamadik:))) bu ay pek umut yok ben de

Back
X