LÜTFEN YARDIM

ozlmlvnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2.645
2.300
133
32
Bayanlar 12+6 haftalık hamileyim gebeliğimin başından beri ağız kuruluğu yaşıyorum ama öle böle değil uyutmucak derecede sürekli uyanıyorum druma sordum normal dedi şekerime de baktı sıkıntı yok dedi Nabıcam ben bidaki hafts raporum da bitiyor işe başlıcam uykusuz nasıl çalışıcam.. (Not günde en az 1 l su içiyorum)

Canım o ağız kurulugu bendede var geceleri dahada çoğalıyor uyanıp duruyorum su iciorum daha yutmadan tekrar kuruyor dudaklarım fln catlak hep soyuluyo kuruluktan ya Allah kolaylik versin cnm tekrar rapor alma şansın yokmu veya uzatma şansın ?

Aynı beni tarif ettin içer içmez kuruyorr dudaklarım çatladı. Bi çözümü vardır elbet nabcaz böle ya.... Canım 2 kere heyet raporu aldım 27 ocakdan beri çalışmıyorm devletdeyim gelen alsam kmse bişi diyemez ama çalıştığım il memleketm değil kimseyi tanımıyorum burda bütün gün evde de sıkılıyorum ne gelenm var ne gdenm

Anliyorum seni cnm bende ayniym calismiyorum ama evdede çok sıkılıyorum dışarı çıkmak ta istemiyorum çıkınca girmek istemiyorum evdede durmak istemiyorum bi huzursuzluk bi sıkıntı hep içimde...

Canım petegin üzerine temiz ıslak bez koy nem yapsın odaya
Benim ağız kuruluğu nedeniyle dilim bile catlamisti yemek yerken dilim yaniyordu

Yanına su al yudum yudum iç
Tabi bu seferde wc den çıkamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…