- 11 Temmuz 2025
- 89
- 5
- 1
- Konu Sahibi seydaozkok
Ciğer geliştirici iğneyi olunca doğum yakın demek mi oluyor yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum oladabilir olmayadabilir. Herhangi bi durum olursa diye vuruyorlar. Ben 1 hafta sonra doğuma alınmıştımCiğer geliştirici iğneyi olunca doğum yakın demek mi oluyor yani
Peki kaçıncı haftanızdıDoğum oladabilir olmayadabilir. Herhangi bi durum olursa diye vuruyorlar. Ben 1 hafta sonra doğuma alınmıştım
35 sizPeki kaçıncı haftanızdı
30. Haftamda nst çok normaldi 4,5lerde çıkıyordu. 31. Haftaya girdim nst de sancılar 30,40larda çıktı. Hemen ciğer geliştirici yaptılar bu hafta içi. Aynı zamanda 2 gündür serumla nst yi normale düşürmeye çalışıyorlar ama ertesi günü nst tekrar 30 , 40la çıkıyor. Şimdi karnım yine sürekli kasılıyor nst ye bağlansam yıne sancı çıkacak. Doktorum bebek aşağıya inmiş ama kanala girmemiş dedi. 2 gün sonra 32 haftalık olacağım35 siz
Her ihtimale karşı vuruluyor ben de 1 hafta oldum vurulalı. Vurulma sebebim kesenin suyunun azalmış olmasıydı su aniden biterse doğuma girecek olmamdan dolayı 4 doz vuruldum 2gündeCiğer geliştirici iğneyi olunca doğum yakın demek mi oluyor yani
Normal şartlarda 32'den sonra nstye bağlıyorlar. Ben 29. haftada şiddetli sancı yaşadığım için biraz erken tanıştım nstyle. Kasılma braxton hicks yani yalancı sancı olabilir önemli olan düzenli ve sık olup olmadığı. Agrılı ve düzenli geliyorsa doktorunuza mutlaka bildirin.kızlar selam geçmiş olsun hepimize. umarım bebişlerimiz zamanında ve en önemlisi sağlıkla gelir. bişey sormak istiyorum size. ben de 28. haftamdayım hiç nst girmedim acaba şikayet olunca mı alıyorlar, ne zamandan sonra nst bakılıyor aydınlatabilir misiniz? birkaç gündür ara ara sancı vuruyor ama anlık ve çok sık olmadığından önemsemedim kontrolum 3 hafta sonra
Her ihtimale karşı vuruluyor ben de 1 hafta oldum vurulalı. Vurulma sebebim kesenin suyunun azalmış olmasıydı su aniden biterse doğuma girecek olmamdan dolayı 4 doz vuruldum 2günde
Bende 34+1 oldum. 37 de doğurmak istiyorum kabul eder mi acaba doktorum 37yi32. Haftamda iğneyi oldum. 37. Haftada kendi isteğimle sezeryan oldum. Biraz daha bekleyebilirdik ama ikiz olduğu için riskli olur artık diye düşündüm.Güzel düşün, güzel olsun annesi, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Ben salgına yakalandım kusma ishal salgınına arkadaşımın cocuklarından oğluma ondan da bana bulaştı 2 gün hastanede yattım o enfeksiyonsan sonra azaldıKese suyu nasıl azalıyor sebebi neymiş
Gidişata bakılacaktır, doktorlar normalde bir riski görmezlerse kalabildiği kadar kalmasını tercih ediyorlar 37-38 e kadar. Ama sizi ya da bebeği riske atacak bir durumda da tabii ki alınması daha doğru olur. Zaten gelişiminin büyük kısmını tamamlamış annesi, ciğer geliştiriciyi de yapmışsınız, bunları düşünme hiç. Ben de düşünmemeye çalıştım, iyi ki zehir etmemisim kendime o 5 haftayı diyorum şimdi. Sevgiler.Bende 34+1 oldum. 37 de doğurmak istiyorum kabul eder mi acaba doktorum 37yi