Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşımı çok yanlış, birini fiziksel özelliklerinden dolayı hırpalamak hiç hoş değil manende olsa.5 senedir beraberiz çok güzel günlerimiz geçti çok kötü günlerimiz geçti.. bugune kadar hep bişeyleri idare ettim sustum ama artık kaldıramıyorum ağır geliyo. biraz kiloluyum kiloma takmış durumda yok zayıfla sen bana söz verdin zayıflıcam dedin. bana bi konuda yalan söylüyo yakalıyorum hesap soruyorum başlıyo bağırıp çağırmaya işte sen zayıflamadın söz verdn beni sevmiyosun konumuz kavga sebebimiz her ne olursa olsun benim zayıflayamamamla bağdaştırıyo. bide öyle bi yapısı varki karşısındaki kırılırmı üzülürmü canı yanrmı umrunda değil benim ağlamam üzülmem hiç umrunda değl bitek benim değil annesinede böyle davranıyo onunda üzülmesi umrunda olmuyo. sürekli dışarda hep bi yalan hep bi aldatma başkaları dışardaki arkadaşları hep bi adım önde şimdi dün gece kavga ettik zayıflayamadım diye ağza alınmayacak hakaretler etti tehdit ediyo. kafayı yicem artık bi tarafım çok seviyosun idare et zayıfla diyo bi tarafımda ne hali varsa görsün beni sevse olduğum gibi sever diyo napcağımı şaşırdım lütfen yardımcı olun![]()
5 senedir beraberiz çok güzel günlerimiz geçti çok kötü günlerimiz geçti.. bugune kadar hep bişeyleri idare ettim sustum ama artık kaldıramıyorum ağır geliyo. biraz kiloluyum kiloma takmış durumda yok zayıfla sen bana söz verdin zayıflıcam dedin. bana bi konuda yalan söylüyo yakalıyorum hesap soruyorum başlıyo bağırıp çağırmaya işte sen zayıflamadın söz verdn beni sevmiyosun konumuz kavga sebebimiz her ne olursa olsun benim zayıflayamamamla bağdaştırıyo. bide öyle bi yapısı varki karşısındaki kırılırmı üzülürmü canı yanrmı umrunda değil benim ağlamam üzülmem hiç umrunda değl bitek benim değil annesinede böyle davranıyo onunda üzülmesi umrunda olmuyo. sürekli dışarda hep bi yalan hep bi aldatma başkaları dışardaki arkadaşları hep bi adım önde şimdi dün gece kavga ettik zayıflayamadım diye ağza alınmayacak hakaretler etti tehdit ediyo. kafayı yicem artık bi tarafım çok seviyosun idare et zayıfla diyo bi tarafımda ne hali varsa görsün beni sevse olduğum gibi sever diyo napcağımı şaşırdım lütfen yardımcı olun![]()
çok denedim konuşmayı 1 gün anlıyo gibi yapıyo ertesi gün gene aynı saatlerce ağladım karşısında üzülmedi bile çok seviyorum ama çok hırpalandım napıcağımı bilmiyorum
5 senedir beraberiz çok güzel günlerimiz geçti çok kötü günlerimiz geçti.. bugune kadar hep bişeyleri idare ettim sustum ama artık kaldıramıyorum ağır geliyo. biraz kiloluyum kiloma takmış durumda yok zayıfla sen bana söz verdin zayıflıcam dedin. bana bi konuda yalan söylüyo yakalıyorum hesap soruyorum başlıyo bağırıp çağırmaya işte sen zayıflamadın söz verdn beni sevmiyosun konumuz kavga sebebimiz her ne olursa olsun benim zayıflayamamamla bağdaştırıyo. bide öyle bi yapısı varki karşısındaki kırılırmı üzülürmü canı yanrmı umrunda değil benim ağlamam üzülmem hiç umrunda değl bitek benim değil annesinede böyle davranıyo onunda üzülmesi umrunda olmuyo. sürekli dışarda hep bi yalan hep bi aldatma başkaları dışardaki arkadaşları hep bi adım önde şimdi dün gece kavga ettik zayıflayamadım diye ağza alınmayacak hakaretler etti tehdit ediyo. kafayı yicem artık bi tarafım çok seviyosun idare et zayıfla diyo bi tarafımda ne hali varsa görsün beni sevse olduğum gibi sever diyo napcağımı şaşırdım lütfen yardımcı olun![]()
çok denedim konuşmayı 1 gün anlıyo gibi yapıyo ertesi gün gene aynı saatlerce ağladım karşısında üzülmedi bile çok seviyorum ama çok hırpalandım napıcağımı bilmiyorum