lütfen yardımcı olun dışardan birinin yorumların çok ihtiyacım var

hakaret ediyo tehdit ediyor demişsin.neyini idare edeceksin.iyi tahammül etmişsin

evet canim zayifla tabikii ama sagligin icin zayifla kendin icin zayifla ve mumkunse bu odundan kurtulduktan sonra zayifla.!
kim ki sana hakaret ediyo senin kilolarin icin hadsiz. idare etmeye ne mecburiyetin var?

Seni oldugu gibi sevmeyenin hakaretlerine maruz kalarak omur mu gecer ?
kendine saygin yok mu? yalan var aldatma var hakaret var hala sorman kabahat..

Son düzenleme:
5 senedir beraberiz çok güzel günlerimiz geçti çok kötü günlerimiz geçti.. bugune kadar hep bişeyleri idare ettim sustum ama artık kaldıramıyorum ağır geliyo. biraz kiloluyum kiloma takmış durumda yok zayıfla sen bana söz verdin zayıflıcam dedin. bana bi konuda yalan söylüyo yakalıyorum hesap soruyorum başlıyo bağırıp çağırmaya işte sen zayıflamadın söz verdn beni sevmiyosun konumuz kavga sebebimiz her ne olursa olsun benim zayıflayamamamla bağdaştırıyo. bide öyle bi yapısı varki karşısındaki kırılırmı üzülürmü canı yanrmı umrunda değil benim ağlamam üzülmem hiç umrunda değl bitek benim değil annesinede böyle davranıyo onunda üzülmesi umrunda olmuyo. sürekli dışarda hep bi yalan hep bi aldatma başkaları dışardaki arkadaşları hep bi adım önde şimdi dün gece kavga ettik zayıflayamadım diye ağza alınmayacak hakaretler etti tehdit ediyo. kafayı yicem artık bi tarafım çok seviyosun idare et zayıfla diyo bi tarafımda ne hali varsa görsün beni sevse olduğum gibi sever diyo napcağımı şaşırdım lütfen yardımcı olun :(:43::43:
Yaklaşımı çok yanlış, birini fiziksel özelliklerinden dolayı hırpalamak hiç hoş değil manende olsa.
Güzellikle konuşabilir sizinle, çok zor olmasa gerek.
Konuşun ve çok kırıldığınızı belli edin, böyle yaparak size destek değil köstek olduğunu anlatın.
Ama bu tavrı kabullenmeyin bence.

Hiç hoş değil sevgilinin tavirlari...

Senin zayif noktani yakalamis ve kendini de seni de bu şekilde avutuyor...

Zayiflamazsan sen bir şey hak etmiyorsun... O istediğini yapar çünkü sen zayiflamiyorsun..

Peki zayifladiginda bu tavirlar sona erecek mi yine başka bir bahane bulup ayni şeyleri yapacak..

Sana tek diyecegim sen seviyor olabilirsiniz ama sevgilinin ki sevgi değil....

5 senedir beraberiz çok güzel günlerimiz geçti çok kötü günlerimiz geçti.. bugune kadar hep bişeyleri idare ettim sustum ama artık kaldıramıyorum ağır geliyo. biraz kiloluyum kiloma takmış durumda yok zayıfla sen bana söz verdin zayıflıcam dedin. bana bi konuda yalan söylüyo yakalıyorum hesap soruyorum başlıyo bağırıp çağırmaya işte sen zayıflamadın söz verdn beni sevmiyosun konumuz kavga sebebimiz her ne olursa olsun benim zayıflayamamamla bağdaştırıyo. bide öyle bi yapısı varki karşısındaki kırılırmı üzülürmü canı yanrmı umrunda değil benim ağlamam üzülmem hiç umrunda değl bitek benim değil annesinede böyle davranıyo onunda üzülmesi umrunda olmuyo. sürekli dışarda hep bi yalan hep bi aldatma başkaları dışardaki arkadaşları hep bi adım önde şimdi dün gece kavga ettik zayıflayamadım diye ağza alınmayacak hakaretler etti tehdit ediyo. kafayı yicem artık bi tarafım çok seviyosun idare et zayıfla diyo bi tarafımda ne hali varsa görsün beni sevse olduğum gibi sever diyo napcağımı şaşırdım lütfen yardımcı olun :(:43::43:

sevmiyosun alışmışsın sadece bence daha fazla uzatma ilişkini kes ileride neler olucağını düşünemiyorum bile..yalan üzerine ilişki kurulmaz...erkeklerin değişmesini bekleme 7sinde neyse 70inde de odur..zayıflarsanda kendin için, sağlığın için zayıflarsın başkası için değil..

çok denedim konuşmayı 1 gün anlıyo gibi yapıyo ertesi gün gene aynı saatlerce ağladım karşısında üzülmedi bile çok seviyorum ama çok hırpalandım napıcağımı bilmiyorum

bu ilişkinin çoktan bitmesi gerekirmiş bence..
neyi neden idare edeceksiniz ki tehdit hakaret daha ne olsun..
yazık kendinize bunu yapmayın

çok denedim konuşmayı 1 gün anlıyo gibi yapıyo ertesi gün gene aynı saatlerce ağladım karşısında üzülmedi bile çok seviyorum ama çok hırpalandım napıcağımı bilmiyorum

ne olursun saka yapiyorum de ya? adamda yok yok guzelim canina kastin mi var? yapicagin belli bu adamdan kurtulup yeniden dogmak/

ben olsam hiç çekmem arkadaşım..
evet seni seven olduğun gibi sever kabul eder olmasını istediğin gibi değil
ayrıca tehdit ve hakaret de varmış hiç çekmeye değer mi?
zayıflamak istiyorsan kendin için vücudun sağlığı ,güzelliği için zayıfla ama asla bu adam için bir şey yapma bence..

onun için değil ama kendiniz için zayıflayınnn...
bu genç yaşta bu kadar kilo niye ki...

bir de su acidan bakalim.. bu beyfendi -her ne kadar tavri yanlis olsa da- bu hanimefendiden vazgecmiyor. kilolardan rahatsiz oldugu halde, onu sevmekten vazgecemiyor. Bakin 5 sene olmus, hanimefendi de bunu goz onunde bulundurarak kilo verse.. Sunu demek istiyorum, benimde erkek arkadasimin saclari dokuluyor, ektirmesi icin cok baski kuruyorum,onu cok seviyorum ama kel olmasini istemiyorum. o da bi adim atsa sac ektirse beraber cok mutlu olsak olmaz mi?? iki konunun birbirinden hic farki yok. Kilolarindan rahatsiz olmasi seni oldugun gibi sevmedigini gostermez, belki 5 senedir hic bir degisiklik olmadigi icin boyle bir yola basvurmaya baslamistir canim, hic bu acidan dusundun mu?

İki gün sonra evlenirsiniz, burda topik açarsınız eşim benimle sevişmiyor ''neden'' kiloluyum diye beğenmiyor.
eşim beni aldattı ''neden'' zayıflamamışım.

görselliğine bukadar takıldığına göre sevgisinden şüphe ederim ben.
bende balıketliyim, dönem dönemde şişkinlğim oluyo eşim dalga geçiyo ''ye tosunum ye'' diye :1:
ama özgüvenimi sarsacak hiçbi iması olmadı şimdiye kadar.

Öncelikle kendiniz için zayıflayın.. ve bu adamdan ayrılın asla geri dönmeyin..

Seni uzmek istemem ama sanirim erkek arkadasin uzun sureli bu iliskiyi bitirme cesaretinde bulunamiyor ve seni bunaltarak bu iliskiyi bitirmeni bekliyor. Seviyor olabilirsin ama seni boyle tavirlarla asagilayan bir insanla hayat devam etmez. Zayiflayamadigin icin degil bu yaklasimindan dolayi onu terk etmelisin

Zayıfla ve terk et. Biz bayanların doğasında var kilo almak. Bir kısmımız hariç onlar hep zayıf oluyor genetik sanırım :) hamıleyken kilo alırsın doğum yaparsın uzun sure kilolu olursun depresyona gırerız kilo alırız menapoza gireriz kilo alırız. Bu dogal bir süreç biz bayanlar ıcın. Ancak bunu insanın basına itmesi surekli hoş degıl.
Zayıfla ve terket neler kaybettiklerini anlasın.

her olayda senin kilonu yüzüne vuran biriyle yürümez malesef.. zayıflaman tabiki senin sağlığın için iyi olur ama, sana bu şekilde yaklaşımı hiç hoş değil.. biraz şekilci sanırım sevgilin.. hiç çekme derim, ondan ayrıl ayrıldıktan sonra da zayıfla belki o zaman kafasını duvarlara sürter :kkk:

Arkadaşım , zayıflarsan erkek arkadaşın değişecek mi sence?

Yalanların,aldatmanın, hakaretin sebepleri sence senin kiloların mı?

Bence sorununuz kiloların felan değil..Yalan,aldatma, hakaret, psikolojik baskı varsa bir ilişkide sen dünya güzeli de olsan , bunlar çok zor düzelir belki de hiç düzelmez.. Çünkü kg dışsal bir sorundur, yukarıda saydıklarım içsel bir sorun.. Hangisinin daha önemli olduğuna sen karar ver..

Senin en zayıf noktanı bulmuş ve sürekli oradan vuruyor. Aldatıyor, yalan söylüyor, ağzına geleni sayıyor sonra da zayıflayacaktın zayıflamadın!!! Bu kadar sabretmen hata bence. Birincisi insan karşısındakini her şeyiyle sever. Senin kilolu olman sağlığına zarar veriyorsa, eğer kendini bu şekilde beğenmiyorsan ve psikolojik olarak etkileniyorsan zayıflarsın. Sevgilin de sana bu konuda destek olursa mutlu olursun. Ama o ne yapıyor, sürekli bunu sana karşı kullanıyor. Ne kadar ayıp, ne kadar kötücül...

İnan herşey ortada açık seçik..

Bence olayların içindesin diye farkedemiyorsun biraz empati yapalım?

Sevgilin biraz kilolu olsa her tartışmanda ona kilolusun desen ne hissedipte bunları söylüyorsundur?

Şahsım adına onu artık beğenmiyorumdur yada artık onu sevmiyorumdur yada bilemiyorum, ancak bunu en iyi sen tespit edersin neye göre kime göre bu şekle geldi ilişkiniz?
:34:

Back
X