Lütfen yardımcı olun... Gebelikte kanama

sevdajin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
68
24
38
39
Merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim, geçen hafta kırmızı bir şekilde kanamam oldu hemen doktora gittik doktor düşük ridkimin olduğunu söyledi iğne ve ilaç verdi... Bunları kullanmama ragmen bir haftadır lekeldnmem devam ediyor ara ara da kırmızı şekilde kan geliyor tekrar doktora gittim doktor korkma sadece dinlen dedi... Benim gibi sürekli lekelenme yaşayan arkadaşlar var mı, nasıl yaptınız? Kafamda çok fazla soru işareti var, özele gitmeme rağmen doktor doğru dürüst bir bilgi vermiyor ne yapacağımı şaşırdım, lütfen bana yardımcı olun... Bu şekilde bebeğime bir zarar gelir mi

Yardımcı olabilecek kimse yok mu
Tatlım mrb.
Bu konuyla ilgili olarak tek bildiğim rahım agzında yara mevcut olabılır. Ondan dolayı hamılelıkte ara kanamalar yasanabılıyor. Bunları doktoruna ayrıntılıolarak sormanda fayda var.. Ben henuz hamılr falan dıılım ama bildiklerim bunlar. :)

Canim öncelikle sakin ol gerci ne kadar olabilirsen bende bu ayima kadar 2 kere gecirdim kanama 2. Si cok.siddetliydi hemde.doktor kanama bölgesi var burasi bitene kadar gelir lekelenme halinde dedi 4 günde bir igne ve yatak istirahati yaptim inan 3 hafta lekelenmem devam etti ve bitti cok sükür.seninde biter rahatlaman icin yazdim insan devam ettikce tedirgin oluyor ama Allahin izniylr yavrun seninle kalir dua et ve bol bol istirahat etmeye bak

Keremsareee, çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için... Benim de bu hafta 15 gün oldu kanamam ama hala lekelenme şeklinde devam ediyor, üstelik bu hafta işe de başlamak zorunda kaldım, kendimi yormadan devam etmeye çalışıyorum ama lekelenmem canımı sıkıyor. Doktorumda lekelenmen devam edecek gözüküyor dedi... Benim korkum bu lekelenmenin bebeğime zararı olur mu diye her gün dua ediyorum bir şey olmasın diye... Üstelik önceden de düşük yüzünden bebeğimi kaybettim...

Merak etme canım benimde oldu 3 gün sürdü 1 gün hastanede yattım hala ilaç kullanıyorum şimdi 12 haftalık olduk ben bir hafta hiç kalkmadim düşük tehlikem gitti ama doktor 3 aya kadar dikkatet kalkma dedi çarşamba doktora ne diycek bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…