Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu soruları okumamış cahiller sorar ondan ne derece bilgilendirmem gerektiğini anlamak için soruyorumben ne soruyorum sen ne diyon
cahil değilim sadece google beni paniklestiriyor ihtimali var diyor test yaptım negatif hala regl olmadığım için soruyorum salak değilim yardımcı olsaydın keşkeİşte bu soruları okumamış cahiller sorar ondan ne derece bilgilendirmem gerektiğini anlamak için soruyorum
Seni bu yuzden seviyorum bilge kadinDuşta su sıcaksa maalesef cildinizin gözeneklerini açar ve spermler gözeneklerden içeri girer. Sonra deri altından yollarını bulup rahme ve yumurtaya ulaşırlar. Biliyorsunuzdur insan vücudunda 72 saate kadar hayatta kalabiliyorlar. Keşke sert bir kese atsaydınız duştayken. Ya da küveti tuzlu suyla doldurup yarım saat içinde bekleseydiniz.
Salaksın bence kusura bakma. Yan odada komşu boşalmış hamile kalır mıyım?ya sorulara bak bi de utanmadan bakireyim diyor be zeki insan bakireliğğn bile gitmemiş nasıl hamile olacaksıncahil değilim sadece google beni paniklestiriyor ihtimali var diyor test yaptım negatif hala regl olmadığım için soruyorum salak değilim yardımcı olsaydın keşke
Vücudunun bir yerinde sinek ısırığı gibi şişme olurdu öyle olsa.Bence dis gebelik
Ama belki memitolarda olduysa fark etmemistir oraya bosalmis yaVücudunun bir yerinde sinek ısırığı gibi şişme olurdu öyle olsa.
Önüme diyince ben yine vajinaya yakın bi yer sandım memelerse kesin hamiledir en az 6 ayı vardır çocuğun o zaman. Memelerde hızlı gelişim olur çünküAma belki memitolarda olduysa fark etmemistir oraya bosalmis ya
Ay evet o olabilir ama memelerde bebek büyüyebiliyormuş. Sıkıntı yaratmıyor diyor doktorlar. Doğuma yakın aşağı iniyormuş. Hani bazen burada diyorlar ya bebek aşağı inmiş/inmemiş, işte onlarınki meme yerleşimli oluyor. Gayet de sağlıklı doğum yapıyorlar.Ama belki memitolarda olduysa fark etmemistir oraya bosalmis ya
Bence ucunda olsa gorurdu altina yerlesmisAy evet o olabilir ama memelerde bebek büyüyebiliyormuş. Sıkıntı yaratmıyor diyor doktorlar. Doğuma yakın aşağı iniyormuş. Hani bazen burada diyorlar ya bebek aşağı inmiş/inmemiş, işte onlarınki meme yerleşimli oluyor. Gayet de sağlıklı doğum yapıyorlar.
Ama meme ucuna yerleşmişse düşebilir.
Yok yok eger amuda kalkip dus almiyosa memiktolar ama yok ben 69 dus seviyorum diyosa zaten o zaman dis gebelik olmustur pipisini almak zorunda kalabilirlerÖnüme diyince ben yine vajinaya yakın bi yer sandım memelerse kesin hamiledir en az 6 ayı vardır çocuğun o zaman. Memelerde hızlı gelişim olur çünkü
Neyse artık doktora gidince söylesin memelere de bir ultrasonla bakar doktor. Varsa keseyi görecektir, yerini de söyler.Bence ucunda olsa gorurdu altina yerlesmis
Ama daha kese gozukmez 1-2 hafta beklesin benceNeyse artık doktora gidince söylesin memelere de bir ultrasonla bakar doktor. Varsa keseyi görecektir, yerini de söyler.
Gergin olduğunuz için regl olmuyosunuzgerçekten gerginim ne düşünüyorsunuz
Üstüne boşaldığı için cildi gerginlesmis.Gergin olduğunuz için regl olmuyosunuz
Yok be 40 gün olmuş, kırkı çıkmış bebeğin. Görülür.Ama daha kese gozukmez 1-2 hafta beklesin bence