Lütfen yardımcı olun hamilelik belirtileri

arbukalp

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
3
0
1
33
Öncelikle şimdiden herkese çok teşekkür ederim. 3 senedir normal yolla korunuyorduk ve korunmayı bırakalı 1 hafta ve adetim 1 hafta gecikmisti bunun üzerine birliktelik sonrası adet oldum ama 1 gün sürdü oda çok değil ertesi gün kesildi ve kahverengi lekelenme oldu 2 gün sürdü yerleşme kanaması olarak yazıyor normalde adet kısa surmezdi hamile miyim değil miyim bilemedim korunmayı bıraktıktan bu kadar kısa zamanda böyle olur mu yardımcı olur musunuz

Öncelikle şimdiden herkese çok teşekkür ederim. 3 senedir normal yolla korunuyorduk ve korunmayı bırakalı 1 hafta ve adetim 1 hafta gecikmisti bunun üzerine birliktelik sonrası adet oldum ama 1 gün sürdü oda çok değil ertesi gün kesildi ve kahverengi lekelenme oldu 2 gün sürdü yerleşme kanaması olarak yazıyor normalde adet kısa surmezdi hamile miyim değil miyim bilemedim korunmayı bıraktıktan bu kadar kısa zamanda böyle olur mu yardımcı olur musunuz
Normal yolla korunma nasıl oluyor?

Geri çekilme yöntemiyle korunma doktorlar tarafindan normal yolla deniliyor.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Risk çok fazla ama bedava olduğu için toplum tarafından tercih ediliyor. 18 yaşında kızı olan kadın hamile kalınca şaşırıyor sonra… Bu arada korunmayı bırakalı ne kadar oldu tam anlamadım o kısımları ama ilk aydan da hamile kalabilirsiniz. Test yapmanız lazım. Bunu burada kimse bilemez.

Korunmayı bırakalı 1 hafta oldu adet oldum ama 1 gün olup ardından kahverengi lekelenme oldu . Kasıklarımda hafif ağrı gerçekleşti. Evet dediğiniz gibi geri çekilme yöntemi korunma şekli değil risk herzaman var. Bilginiz için teşekkür ederim

Back
X