LÜTFEN YARDIMCI OLUN HAMİLEMİYİM

ceyda kurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
16
4
1
24
Hamilemiyim ya

Eklentiler

• 743E4C3F-C35D-4218-B7EA-B8F462733598.webp
    743E4C3F-C35D-4218-B7EA-B8F462733598.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 164
Ben test yaptim testim tek çizgi çıktı çöpe attim ertesi sabah ççöpe pecete atacakken bi gördüm cikartkm iki çizgi olmuştu belki üzerinden zaman geçtiği için 2 çizgi olmuştur dedim yinede hastaneye gittim 8 haftalık gebe olduğumu öğrendim şuan 27+2 gunluguz silik çizgi varsa gebesiniz yinede emin olmak için bi doktora gorunun

Ben test yaptim testim tek çizgi çıktı çöpe attim ertesi sabah ççöpe pecete atacakken bi gördüm cikartkm iki çizgi olmuştu belki üzerinden zaman geçtiği için 2 çizgi olmuştur dedim yinede hastaneye gittim 8 haftalık gebe olduğumu öğrendim şuan 27+2 gunluguz silik çizgi varsa gebesiniz yinede emin olmak için bi doktora gorun

Bende bugün aynı testten yaptım. Bunun çıkan 2. Çizgisi biraz kalın mi oluyor. Sizinkisi öyle duruyor çünkü

Kızlar hemen kuruma çizgisi demeyin bence çünkü kuruma çizgisi hayalet çizgi oluyor aşırı silik oluyor. Bu çizgi aşırı silik değil yani direkt bakınca ekstra yakınlaştırmaya bile gerek kalmadan gözüküyor. Tebrikler hamilesiniz😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.

Kızlar hemen kuruma çizgisi demeyin bence çünkü kuruma çizgisi hayalet çizgi oluyor aşırı silik oluyor. Bu çizgi aşırı silik değil yani direkt bakınca ekstra yakınlaştırmaya bile gerek kalmadan gözüküyor. Tebrikler hamilesiniz😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Ayyy gerçekten mi

Merhaba arkadaşlar, biz eşimle prezervatifle korunuyoruz ama bir yandan da istiyoruz bebek olsun, nasıl bir ikilem anlatamam. Adetim bugun yarın gelmesi lazım fakat 2-3 gündür sabah öğlen gece devamlı bulantım var, başım dönüyor , sık idrara çıkıyorum ve bugün bulanık görmeye başladım. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? bir yanım çok istiyor bir yanım erken diyor. Belirtileri ilk kez yaşıyorum 1 yıllık evliyim. Sizce?

Eklentiler

• 20220725_204604_mfnr.webp
    20220725_204604_mfnr.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 132
Back
X