- 25 Temmuz 2022
- 16
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi ceyda kurt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dakikadaAdetiniz gecikti mi? Çok silik var gibi ama kuruma çizgisine de benziyor.
Ben test yaptim testim tek çizgi çıktı çöpe attim ertesi sabah ççöpe pecete atacakken bi gördüm cikartkm iki çizgi olmuştu belki üzerinden zaman geçtiği için 2 çizgi olmuştur dedim yinede hastaneye gittim 8 haftalık gebe olduğumu öğrendim şuan 27+2 gunluguz silik çizgi varsa gebesiniz yinede emin olmak için bi doktora gorunun5 dakikada
Ben test yaptim testim tek çizgi çıktı çöpe attim ertesi sabah ççöpe pecete atacakken bi gördüm cikartkm iki çizgi olmuştu belki üzerinden zaman geçtiği için 2 çizgi olmuştur dedim yinede hastaneye gittim 8 haftalık gebe olduğumu öğrendim şuan 27+2 gunluguz silik çizgi varsa gebesiniz yinede emin olmak için bi doktora gorun
Rabbim öncelikle sana daha sonra isteyen tüm müslüman kardeşlerime hayırlısını nasip etsinAy inşallah çok istiyorum
Bilmiyorum ki ilki de kalınBende bugün aynı testten yaptım. Bunun çıkan 2. Çizgisi biraz kalın mi oluyor. Sizinkisi öyle duruyor çünkü
Ayyy gerçekten miKızlar hemen kuruma çizgisi demeyin bence çünkü kuruma çizgisi hayalet çizgi oluyor aşırı silik oluyor. Bu çizgi aşırı silik değil yani direkt bakınca ekstra yakınlaştırmaya bile gerek kalmadan gözüküyor. Tebrikler hamilesinizsağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Kızlar hemen kuruma çizgisi demeyin bence çünkü kuruma çizgisi hayalet çizgi oluyor aşırı silik oluyor. Bu çizgi aşırı silik değil yani direkt bakınca ekstra yakınlaştırmaya bile gerek kalmadan gözüküyor. Tebrikler hamilesinizsağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Son durumunuz nedir ? Tekrar test yaptınız miHamilemiyim ya
Hayır korkuyorum yaptırmaya sağlıkocağına gidip kan verebilirim ama kanda çıkarmıSon durumunuz nedir ? Tekrar test yaptınız mi
Testte cikacak degere geldiyse mutlaka kanda da cikar. Gidip yaptirin hic degilse rahatlarsiniz…Hayır korkuyorum yaptırmaya sağlıkocağına gidip kan verebilirim ama kanda çıkarmı
Sağlık ocakları 11 enkadar kan alıyor bilginiz olsun.Hayır korkuyorum yaptırmaya sağlıkocağına gidip kan verebilirim ama kanda çıkarmı
Evet öyleymiş yarın vericem inşallah sabahtanSağlık ocakları 11 enkadar kan alıyor bilginiz olsun.