- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Benim gittiğim merkezde seçenekler var ,ıpl nin ücreti daha düşük,alexandrite en pahalı birde diode var o da orta seviyede filan,hangisini istiyorsanız onu seçiyorsunuz ,ıpl nin etkisinin daha az olduğunu uzman kadın anlattı bana ,ben onun neden daha ucuz olduğunu sorduğumda o bildiğin epilasyon gibi bişey ,sadece kılın çıkış süresini uzatıyor ,onun dışında tamamen bitirir diye bişey söyleyemem dedi,bende alex e başladım ve bitti şuan bende ,1 yıl oldu hiç çıkmıyor,mümkünse merkezlerinde alex var ise ona devam edin,hemen avukat v.s düşünmeden önce merkezle bir konuşun bence ,bir uzlaşma yoluna gidin . Ama ıpl nin kesin çözüm olmadığını çok duydum.
merhabalar.
ordaki bayanlarla konuştuğumuzda kullandıkları cihazın lazer olduğunu bittiğini azaldığını soylemişlerdi burdan ogrendiklerimle anladımki lazer vs değil ıpl jel suruluyor cunki.
senet imzaladım .
şimdi ne yapmalıyım birdaha gitmem yanık vs oluyormuş
ve kıl olayında etkisi sıfırmış.
ne demeliyim bu senetin bir işe yarayacagını sanmıyorum.?
yani davamı açmalıyım.
vogue ben 5. seansıma gitce salı günü. ıpl imiş. senin konunu okuyunca araştırdım.
ancak ben çok memnunum. yani bacaklarım bitti gibi ancak üst bacak hala beklenen sonucu vernedi. alt bacakta ara ara tüyler var ancak çok çok çok az.
koltuk altımda sadece göğse yakın kısımda 10 15 tane var.
kollarımda ara ara çıkanlaar var ancak göze batmıyor bile.
genitalde sonuç çok çok iyi. yani bilemiyorum belki şimdilik böyle. ben ayda bir gidiyorum bu arada.
eğer bu durum şimdilik böyleyse yani tüyler kesin olarak bitmeyecekse çok üzülürüm ama en azından denemiş oldum. umarım biterler. yoksa diğer cihazları denerim bende. yapacak bişey yok. kadın olmanın zorlukları işte katlancazda kandırılmak insana çok koyuyor.
eğer bizi böyle kandırıyorlarsada hakkımı helal etmiyorum asla. o para kolay kazanılmıyo. boğazlarında kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?