lutfen yardımcı olun ıpl lazer cihazı ile kandırıldım

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
merhabalar.
ordaki bayanlarla konuştuğumuzda kullandıkları cihazın lazer olduğunu bittiğini azaldığını soylemişlerdi burdan ogrendiklerimle anladımki lazer vs değil ıpl jel suruluyor cunki.
senet imzaladım .
şimdi ne yapmalıyım birdaha gitmem yanık vs oluyormuş:(
ve kıl olayında etkisi sıfırmış.
ne demeliyim bu senetin bir işe yarayacagını sanmıyorum.?
yani davamı açmalıyım.

ben bişey anlamadı ıpl de lazerdir açık tanlere uygulanır jelle yapılıyor evet ...ee siz ne istiyorsunuz peki başka makınaylamı olmak onu anlayamadım biraz açarsanı 3 yıl lazere gittim belkı yardıncı olabilirim

Benim gittiğim merkezde seçenekler var ,ıpl nin ücreti daha düşük,alexandrite en pahalı birde diode var o da orta seviyede filan,hangisini istiyorsanız onu seçiyorsunuz ,ıpl nin etkisinin daha az olduğunu uzman kadın anlattı bana ,ben onun neden daha ucuz olduğunu sorduğumda o bildiğin epilasyon gibi bişey ,sadece kılın çıkış süresini uzatıyor ,onun dışında tamamen bitirir diye bişey söyleyemem dedi,bende alex e başladım ve bitti şuan bende ,1 yıl oldu hiç çıkmıyor,mümkünse merkezlerinde alex var ise ona devam edin,hemen avukat v.s düşünmeden önce merkezle bir konuşun bence ,bir uzlaşma yoluna gidin . Ama ıpl nin kesin çözüm olmadığını çok duydum.

keşke başlamadan önce iyice araştırsaydınız. klinikte mi uygulatıyorsunuz? doktora muayene oldunuz mu? klinik haricinde uygulama yaptırmayın... senet imzalamışsınız. bu durumda nasıl bir yol izlemeniz gerek, iptal edilebiliyor mu bilmiyorum. forumun lazer epilasyon bölümünde de sorabilirsiniz, prosedürleri bilen biri yardımcı olur.

ipl lazer değil, yoğunlaştırılmış ışık. cilde temas ederek ısı ile yakıyor tüyleri. lazerde ise cilde değmeden yukardan ufak kırmızı lazer ışığı ile atış yapılıyor. bu ikisini malesef insanlar çok karıştırıyor, o nedenle birçok kez bu sitede insanların mağdur olduğunu okudum....

Benim gittiğim merkezde seçenekler var ,ıpl nin ücreti daha düşük,alexandrite en pahalı birde diode var o da orta seviyede filan,hangisini istiyorsanız onu seçiyorsunuz ,ıpl nin etkisinin daha az olduğunu uzman kadın anlattı bana ,ben onun neden daha ucuz olduğunu sorduğumda o bildiğin epilasyon gibi bişey ,sadece kılın çıkış süresini uzatıyor ,onun dışında tamamen bitirir diye bişey söyleyemem dedi,bende alex e başladım ve bitti şuan bende ,1 yıl oldu hiç çıkmıyor,mümkünse merkezlerinde alex var ise ona devam edin,hemen avukat v.s düşünmeden önce merkezle bir konuşun bence ,bir uzlaşma yoluna gidin . Ama ıpl nin kesin çözüm olmadığını çok duydum.

avrupa yakasındamı gitrtiniz zyer istanbuldamı . bana telefon verebilirseniz teşekkür ederim hayır ipl den başka cihaz yok. kendilerinide anlatsamda inkar edecek tipler

merhabalar.
ordaki bayanlarla konuştuğumuzda kullandıkları cihazın lazer olduğunu bittiğini azaldığını soylemişlerdi burdan ogrendiklerimle anladımki lazer vs değil ıpl jel suruluyor cunki.
senet imzaladım .
şimdi ne yapmalıyım birdaha gitmem yanık vs oluyormuş:(
ve kıl olayında etkisi sıfırmış.
ne demeliyim bu senetin bir işe yarayacagını sanmıyorum.?
yani davamı açmalıyım.

dur sakın oll dıod lazerdede je surulu, ıpl de fotograf flası gıbı bısey patlar ama dıod lazerde vucudunda utu gezdırıyor gıbı kesıntısız bır acı hıssedersın hangısı senınkııı

ıpl dede sonuc vardır

Son düzenleme:
vogue ben 5. seansıma gitce salı günü. ıpl imiş. senin konunu okuyunca araştırdım.
ancak ben çok memnunum. yani bacaklarım bitti gibi ancak üst bacak hala beklenen sonucu vernedi. alt bacakta ara ara tüyler var ancak çok çok çok az.
koltuk altımda sadece göğse yakın kısımda 10 15 tane var.
kollarımda ara ara çıkanlaar var ancak göze batmıyor bile.
genitalde sonuç çok çok iyi. yani bilemiyorum belki şimdilik böyle. ben ayda bir gidiyorum bu arada.
eğer bu durum şimdilik böyleyse yani tüyler kesin olarak bitmeyecekse çok üzülürüm ama en azından denemiş oldum. umarım biterler. yoksa diğer cihazları denerim bende. yapacak bişey yok. kadın olmanın zorlukları işte katlancazda kandırılmak insana çok koyuyor.
eğer bizi böyle kandırıyorlarsada hakkımı helal etmiyorum asla. o para kolay kazanılmıyo. boğazlarında kalsın

vogue ben 5. seansıma gitce salı günü. ıpl imiş. senin konunu okuyunca araştırdım.
ancak ben çok memnunum. yani bacaklarım bitti gibi ancak üst bacak hala beklenen sonucu vernedi. alt bacakta ara ara tüyler var ancak çok çok çok az.
koltuk altımda sadece göğse yakın kısımda 10 15 tane var.
kollarımda ara ara çıkanlaar var ancak göze batmıyor bile.
genitalde sonuç çok çok iyi. yani bilemiyorum belki şimdilik böyle. ben ayda bir gidiyorum bu arada.
eğer bu durum şimdilik böyleyse yani tüyler kesin olarak bitmeyecekse çok üzülürüm ama en azından denemiş oldum. umarım biterler. yoksa diğer cihazları denerim bende. yapacak bişey yok. kadın olmanın zorlukları işte katlancazda kandırılmak insana çok koyuyor.
eğer bizi böyle kandırıyorlarsada hakkımı helal etmiyorum asla. o para kolay kazanılmıyo. boğazlarında kalsın

devam etmemeni tavsiye ediyorum ciddi yanık tehlikeleri var.:(
araştıraiblirsin. ipl yanık diye. sitedede konuları var.
modern ağda diyorlar yani bıraktığında yine cıkacaklar. belli bir süre sonra.

Kızlarrr!!!! Seneler sonra aynı konuda kandırıldım. Araştıran varsa olayı yaşadıklarıma kulak verin😅bende daha iki gün önce youtubeda lazerle ilgili takılırken funda zeytun beauty nin kanalına denk geldim. Gerçek lazer ıpl farkını anlatıyor.(izlemek isterseniz lazer epilasyon 4 videosu) Meğersem beni kandırmışlar lazer diye ıpl epilasyon yapıyorlarmış. IPL nin lazerle ilgisi yokmuş agda etkisinde imiş yaptırdıkça kıl dökülüyor bırakınca geri çıkıyor. Bilgiyi teyit etmek amacıyla koskoca dermatoloji profesörüne yazdım. Ipl lazer değil foto epilasyon dedi. Dedim hocam ben tüketici hakem heyetine başvuracağım bilirkişi raporu istesem lehime çıkar mı . Siz haklısınız lehinize çıkacaktır yasal hakkınızı arayın dedi. Tüm araştırmalarımdan sonra güzellik merkezi ile konuştum. Başta kem küm ettiler avukatımızı göndereceğiz dosyanızı dedi. Bende hukukcuyum zaten bunlara pabuç bırakacak halim yok😅tabi dedim avukata söyleyin bana talebinin reddi ile ilgili yazılı açıklama hazırlasın. Şunuda belirtin dedim. sözleşmenin esaslı unsuruna hata yaptınız artık o sözleşme sakattır. Gerekli tüm makamlara şikayet edecektim arkadaşlar. Hatta olumlu sonuçlanması halinde medyaya dahi bundan bahsedecektim çünkü kampanyalar ile Türkiyenin dört bir yanında herkesi magdur ediyorlar. Neyse sonuca geleyim arkadaşlar çok uzattım. Bir saat sonra aradılar nazik bir dille paranın tamamını iade edeceklerini söylediler. Ve param eksiksiz hesabıma yatırıldı💪💪💪Demem o ki böyle bişey başınıza gelirse hakkınızı savunmaktan hiç çekinmeyin. Uzlaşma yoluyla güzellikle alamazsanız tüketici hakem heyetine başvurursunz. Bu arada gittiğim yer kahramanmaraşta neredeyse her hafta kampanya yapan uygun fiyatlı bir yer. Kahramanmaraş’ta olup merak eden varsa özelden cevaplarım. Bir tavsiye daha cihazın marka modelini öğrenmeden kesinlikle lazer yaptırmayın önce iyice araştırın. İmkanlarınız elveriyorsa doktor klinik ya da tıp merkezinde yaptırın. Güzellik merkezlerine göre pahalı olur ama daha güvenli. Kendinize çok iyi bakın😘💜💚

Back
X