Lütfen yardımcı olun kimyasal mı geç döllenme mi???

ceydasahinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
28
2
1
26
cumartesi akşamı hastaneye gittim acilden beta hcg bakıldı 1.87 çıktı doktor negatif dedi 2 gün sonra tekrar kan verin dedi pazartesi kan verdim 10a yükseldi beta çarşamba tekrar kan verdim 39.17 ye yükseldi regl de 5 gün gecikti bugün kendi doktoruma gittim kan sulandırıcı iğne ve progestan fitil verdi yarın tekrar kan vermeye gidicem tahliller için 1-2 kere kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum ama bu sefer farklı hissediyorumm.

Hayırlı olsun. 🌸
Ben de kimyasal gebelik yaşadım daha önce. Şu an hamileyim 6+1. Ama o kaygı, korku hep oluyor insanın içinde. Keseyi görene kadar dış gebelik korkum vardı. Gördük çok şükür, o bitti bu defa da ya boş gebelikse endişem oluştu. İnşallah salı günü o korku da bitecek.
İyi olun. Eğer gelecekse, zaten her türlü gelecek... Bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorum ben kendimi.
Mayıs 2026 anneleri grubunda sizin de adınızı görürüz inşallah yakında. Çok kolay ve çok güzel geçsin bu süreç 🙏🏼

Hayırlı olsun. 🌸
Ben de kimyasal gebelik yaşadım daha önce. Şu an hamileyim 6+1. Ama o kaygı, korku hep oluyor insanın içinde. Keseyi görene kadar dış gebelik korkum vardı. Gördük çok şükür, o bitti bu defa da ya boş gebelikse endişem oluştu. İnşallah salı günü o korku da bitecek.
İyi olun. Eğer gelecekse, zaten her türlü gelecek... Bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorum ben kendimi.
Mayıs 2026 anneleri grubunda sizin de adınızı görürüz inşallah yakında. Çok kolay ve çok güzel geçsin bu süreç 🙏🏼
amin inşallah bugün yine doktorum kan testi yaptı insülin çıktı ilaç verdi beta 66 çıktı yani bir buçuk günde 39.17 den 66 ya yükselmiş iyi mi bilmiyorum

Back
X