Lütfen yardımcı olun kızlar, artık düşünemiyorum :(

xderinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
71
0
86
Adana
arkadaşlar benim 2.5 yıllık bi ilişkim vardı ilişki demek pek doğru sayılmaz aslında ama bi türlü kopamadım işte.aramızda mezhep farklılığından dolayı tartışmalar çıkıodu tabi onun yüzünden benim için sorun değildi bunlar.ama gittikçe ilişkinin boyutu değişti.o buralı değil sadece burada ünv.okuo ve yalnız başına bi evde yaşıo.sürekli eve gel git kavgası oluo.ben kabul etsem dünyada benim kadar iyisi olmuyor fakat sorun çıkarsam benden kötüsü yok.ailem şehir dışında gidicek desem rahat olacğımızı düşünüp iyi davranıo gitmiolar desem tekrar soğuk! ayrılılsak ve normal bi konuşmamızda annemlerin gidiceğini öğrense tekrar aşk damarları tutuyo.kızlar sizce bu normalmi inanın deli olucam bu nasıl sevgisenağlamasenağlama

canim bu adamin akli sende deil de sanki senin verebilecegin baska birseyde gibi... dikkat et...

arkadaşlar benim 2.5 yıllık bi ilişkim vardı ilişki demek pek doğru sayılmaz aslında ama bi türlü kopamadım işte.aramızda mezhep farklılığından dolayı tartışmalar çıkıodu tabi onun yüzünden benim için sorun değildi bunlar.ama gittikçe ilişkinin boyutu değişti.o buralı değil sadece burada ünv.okuo ve yalnız başına bi evde yaşıo.sürekli eve gel git kavgası oluo.ben kabul etsem dünyada benim kadar iyisi olmuyor fakat sorun çıkarsam benden kötüsü yok.ailem şehir dışında gidicek desem rahat olacğımızı düşünüp iyi davranıo gitmiolar desem tekrar soğuk! ayrılılsak ve normal bi konuşmamızda annemlerin gidiceğini öğrense tekrar aşk damarları tutuyo.kızlar sizce bu normalmi inanın deli olucam bu nasıl sevgisenağlamasenağlama

bence tamamen çıkar ilişkisine dayanıyorşakkıdı ve bir an önce de kurtulmanızı tavsiye ederim:delphin:

zaten bunun farkında yavaş yavaş varıyorum ama işte ya seviosa diyorumm benmi yanlış kötü düşünüyorum diyorum en kötüsüde sürekli görüyo olmam :(

valla canım davranısları pek normal gelmedı bana
ortada bır ılıskı olduguna sen bıle ınanmıyorsun
ne demek evıne gıdınce ıyısınde gıtmeyınce kotusun
boyle bır ılskı seklı mı var ya
canım bosa vakıt kaybetmesen bu ınsanla
uzuluyorsun bırde boyle ınsana

Bu adam seni cinsel bi obje olarak kullanıyor derim başkada bişi demeem...

hem kendimi avuttum çok seviyorum diyince hemen inanıyorum acıyorum ama malesef kimse bana acımıyo :( her gün onu görerek nasıl bitiricem bunu bilmiyorum ama kesinlikle yapmak zorundayım değil mi :(

seven bir erkeğin hareketleri değil.senden başka şeyler bekliyor.boş ver sil at onu....:1no2:

kızlar sizin sölediğiniz bir iki kelime bile doğru anladığmı düşünmeme yardımcı oldu çok teşekkürler ama böyle bir insanı hger gün görmek kadar kötü bişe yok hep geçmişi görüyrm onu görünce :(

Canım bence seninle çıkarı için konusuyo ben yzdıklarından öyle anladım tamamen yararlanmak istiyo bence senden dikkatli ol bence

Ya seviyosa mı??????????
Elbette seviyor bebeğim. dört duvar arasında başbaşa olduğunuzda seviyor.
Evin dışında ise???????????
Anladığım kadarıyla sen eve gitmek istemiyorsun ama onu kaybetme korkusuyla
boyun eğiyorsun. Derhal kesin tavrını koymalısın - seviyorsa senin belirlediğin
şartlarda ilişkiniz devam eder. Kabul etmezse sevgi yok demektir. Seni kullanmasına
izin vermemeni tavsiye ederim acizane. Umarım herşey gönlünce olur.
a.s.

kulitta dediğin çok doğru hep boyun eğdim ama dayanamıyorum kendime saygımı kaybettim artık ama benim kullanılmıcak bi insan olduğumu anlıcak artık hep dediklerini yaptım artık yeter :(

yeterince taviz vermişsin arkadaşım. bence de artık dizginleri biraz da sen kontrol etmelisin..
seven aşık olan insan yer mekan zaman ayırt etmez.. sürekli karşılıyorsan tabi kopmak zor olacak.
zaman herşeyin ilacı merak etme.. gerçi bunu direk dile getirmen zoruna gidecektir.. sen nasıl hissettiysen onun da hissetmesini sağla sadece.. işine gelmiyorsa zaten durmasın..

görmeme gibi bi şansım olsa keşke aynı sınıftayız malesef ama görmemeye çalışıcam yapıcak başka hiç bişeyim kalmadı artık :(

Zamanla unutursun tatlım, bence de ayrılmalısın bu kişinin istediği senin ruhun değil bedenin bence.

Back
X