Lütfen yardımcı olun Ne yapmalıyım

snmclk15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
54
6
1
31
arkadaşlar buraya yazarak ve sizlerden gelen cevaplarla rahatlıyorum biraz olsun.. Nasıl başlasam bilemiyorum 1buçuk yıllık bi ilişkim var her şey yolunda hiç bi sorunumuz yok uzaktan yürütüyoruz maalesef ama bi süredir de birbirimizi göremiyoruz ilk defa bu kadar uzun Zaman oldu ama yokluğunu hiç hissettirmeyen bi sevgilim var gün içinde belki 20den fazla arıyor sürekli mesajla iletişim halindeyiz herşeyi anlatıyoruz birbirimize beni ufak sürprizleriylede şımartıyor bu konulardan bi öneceki yazımda bahsetmiştim şimdi yine aynı oldu herşey yine böyle güzel giderken bana beni haketmediğini söyledi bazen sevgisini hissedemediğini söyledibanada oluyor aynısı ama geçiyor uzaktayız diyedüşünüyorum bu ikinci ilk bana böyle söylediğinde benim çok hatalarım vardı ona hakvermiştim amaşuan yok ve aklım almıyor çok kırıldım bitirmekistemiyorum ama bu durumda da daha fazla sürdürmek ne kadar doğru bilmiyorum sizce neyapmalıyım ??

Yürütmesine yürütürüm de bu konuda sevgilimi Nasıl tekrar kazanacam sorun o aklım çıkıyor karışık

cnm o suprızler yapıormus. sende yap madem uzaksınız guzel bısıler yap gotur. onun sehrınde kalma ımkanın varsa kal guzel zamanlar gecırın gezın dolasın sıınemaya gıdın vs

cnm o suprızler yapıormus. sende yap madem uzaksınız guzel bısıler yap gotur. onun sehrınde kalma ımkanın varsa kal guzel zamanlar gecırın gezın dolasın sıınemaya gıdın vs
Son şans bunu deniycem haklısın Can'ım çok teşekkür ediyorum olmazsa da sevgisi biten biriyle uğraşmak olmaz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…