- 30 Kasım 2020
- 269
- 78
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam et yaomaya olmamış
Belim cok agriyo bugun ki artik tukendim galiba her ay uzulmekten her ay bu ay kesin gebeyim demektenDevam et yaomaya olmamış
16 günkaçıncı gündesin
Geç yumurtluyo olabilirsin devam et16 gün
16 gün
bu ilk testin mi daha önceki günlerde test yaptın mı , onlarda nasıl çıktı ,
eğer ilk koyulaşmaya başlayan testin buysa test yapmaya devam et yeni yumurtlamaya başlıyorsun demek tir
Canim adetim duzensizlesti evlendikten sonra bu ay 28 gunde oldum 14 .gun koyu akinti gibi geldi 15 de söküldum aslinda anlamiyorim kafam karisiyoPik degil drvam edin ben adet gnunu 1 kabul edersek 19. Gun yumurtladim.. azkalmis gibi 2-3 gune pik görürsünüz
Siz testi yapmaya devam edin, yumurtlama oldugu gun c den daha koyu olacak o gunu ve sonrasindaki 2 gunu mutlaka değerlendirinCanim adetim duzensizlesti evlendikten sonra bu ay 28 gunde oldum 14 .gun koyu akinti gibi geldi 15 de söküldum aslinda anlamiyorim kafam karisiyo
Peki bisey sorucam pik dediginiz ne bilmiyorum amaSiz testi yapmaya devam edin, yumurtlama oldugu gun c den daha koyu olacak o gunu ve sonrasindaki 2 gunu mutlaka değerlendirin![]()
Pik demek t cizgisinin en koyu ciktgi zamana denir. Yani en az c kadar koyu ya da c den daha koyu olmasi demek yumurtlama oldugu anlamna gelir. O gun ve sonraki 2 gunu degerlendrmnz sarttir.zaten test yaptgnzda goreceksnz o pik dedgmz tekrar 1*2 gun icinde silinecek o da yumurtanın catladgni gsterir.Peki bisey sorucam pik dediginiz ne bilmiyorum amasizde bel agrisi oldumu aşiri belim agriyor gecen ayda belim agridi ama cinsel iliski yasamadim
Pik demek t cizgisinin en koyu ciktgi zamana denir. Yani en az c kadar koyu ya da c den daha koyu olmasi demek yumurtlama oldugu anlamna gelir. O gun ve sonraki 2 gunu degerlendrmnz sarttir.zaten test yaptgnzda goreceksnz o pik dedgmz tekrar 1*2 gun icinde silinecek o da yumurtanın catladgni gsterir.Peki bisey sorucam pik dediginiz ne bilmiyorum amasizde bel agrisi oldumu aşiri belim agriyor gecen ayda belim agridi ama cinsel iliski yasamadim
Peki bisey sorucam pik dediginiz ne bilmiyorum amasizde bel agrisi oldumu aşiri belim agriyor gecen ayda belim agridi ama cinsel iliski yasamadim
Bugunde yapicam bidaha yapmicam pes ettimPİK sonradan çıkan çizginin diğerinden daha koyu olması ozaman yumurtan çatlamasına son 24 saat oluyor
o günü bir sonraki günleri değerlendireceksin ,
test yapmaya devam et ,sonradan koyulaşan çizginin rengi açılınca yumurtan çatlamış demek
PİK sonradan çıkan çizginin diğerinden daha koyu olması ozaman yumurtan çatlamasına son 24 saat oluyor
test yapmaya devam et ,sonradan koyulaşan çizginin rengi açılınca yumurtan çatlamış demek
Dun ovulasyon yaptim bugun mu yapim yarin mi belki de kacirdim bu ay umitli degilmPİK sonradan çıkan çizginin diğerinden daha koyu olması ozaman yumurtan çatlamasına son 24 saat oluyor
bugunde ovu testi yap bakalım nasıl renkte olacakDun ovulasyon yaptim bugun mu yapim yarin mi belki de kacirdim bu ay umitli degilm