- 30 Kasım 2020
- 269
- 78
- 13
- 29
bugunde ovu testi yap bakalım nasıl renkte ola
Bisey soylicem dun belim agriyodu ya dun gece kasıklarimda batma oldu cokbugunde ovu testi yap bakalım nasıl renkte olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugunde ovu testi yap bakalım nasıl renkte ola
Bisey soylicem dun belim agriyodu ya dun gece kasıklarimda batma oldu cokbugunde ovu testi yap bakalım nasıl renkte olacak
Zaten takvim flo peap diye uygulamalar varya orda yumurtlamam bitti oyle gosteriyor o yuzden hevesim kalmadi arkadasim eşimde bi trip belki bende sorun yok sende var alla alla uyuz oldum ya bi isteksiz hareketler
Dun birlikte olduk ama saat 3 gibi gece kasiklarimda batma oldu acılı anlamadmerkkelerde o hava hep vardır , kendilerini mükemmel sanıyorlar bu konuda
bir var bir yok yapmaya çalış , nasibinde varsa olur sıkma canını
hemen kalkmasaydın yatsaydın sabaha kadarDun birlikte olduk ama saat 3 gibi gece kasiklarimda batma oldu acılı anlamadm
25 dk yattim 1 saat felan kalktim sonra tekrar yattim dus almadimhemen kalkmasaydın yatsaydın sabaha kadar
Evet canim bugunde boyle ne simdi bubugunde ovu testi yap bakalım nasıl renkte olacak
Evet canim bugunde boyle ne simdi bu
Olmamış devam et teste t çizgisi gözükmüyor kiEvet canim bugunde boyle ne simdi bu
Yanlış Bilgi vermeyin isterseniz nerden biliyorsun çatlama değil diye daha olmamış Ken yumutlama çatlama neye istinaden diyosunpik i görmeden çatlamış yumurtan öyle görünüyor canım ,
dr gittin mi hiç yumurta kaliten ne kadar büyüyorlar herhangi bir bilgin varmı ,
Canim olmadigini zaten biliyoruz neden boyle oldugunu anlamadik 3 gundur aynida 4 gun t cizgisi yok yanlis bilgi de yok fikir aliyorz tesekkur ederim sanada col sagolOlmamış devam et teste t çizgisi gözükmüyor ki
Lh testi 3 gün üstüste pik çıkar mı adete 2 gün falan varPik demek t cizgisinin en koyu ciktgi zamana denir. Yani en az c kadar koyu ya da c den daha koyu olmasi demek yumurtlama oldugu anlamna gelir. O gun ve sonraki 2 gunu degerlendrmnz sarttir.zaten test yaptgnzda goreceksnz o pik dedgmz tekrar 1*2 gun icinde silinecek o da yumurtanın catladgni gsterir.
Rabbim yardmcnz olsun ben bu ay sıkı ovulasyn testi kullandim suan hamileyimdarisi basiniza
Ben agrisi brnim surekli var fıtık oldgu icin o yuzden sizi o knuda yais yonlendirmeyeyim ☺