- 18 Mayıs 2022
- 148
- 191
- 23
- 28
- Konu Sahibi Guzelanneleerr
Bu normal akıntı mı nişan mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olan bu şuan ilk gebelik olduğu için bilgim yok bende doğum başlasın diye hurma vs herşeyi yapıyorum yoksa 1 hafta sonra suni sancı ile doğum yapcamnişana benziyor kanlimi
Ben akıntıya benzettim. Nişan pembe, kırmızı ya da koyu kahverengi oluyor. Kıvamı da jöle gibi olur. Ama her ihtimale karşı hekiminiz ile bir görüşün muayene etmek isteyebilir.Bu normal akıntı mı nişan mı
Teşekkür ederim canım benim İnternete sümüksü olması yeterli yazmış da kafam karıştıBen akıntıya benzettim. Nişan pembe, kırmızı ya da koyu kahverengi oluyor. Kıvamı da jöle gibi olur. Ama her ihtimale karşı hekiminiz ile bir görüşün muayene etmek isteyebilir.
Tek kriter sümüksü olması değil. Rengide çok önemli. Ama dediğim gibi hekiminizle görüşün her ihtimale karşı.Teşekkür ederim canım benim İnternete sümüksü olması yeterli yazmış da kafam karıştı
Teşekkür ederim canımTek kriter sümüksü olması değil. Rengide çok önemli. Ama dediğim gibi hekiminizle görüşün her ihtimale karşı.
Rica ederim.Teşekkür ederim canım
Yazan kişiler çok haklılar bian yazmayı unutmuşum kusura bakmasınlarCanım başlıkta nişan mı resimli diye belirtsen midesi bulanan insanlar bakmazbenim bulanmadi ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla dikkat edelim böyle şeylere
Kusura bakma canımBende resimli diye girince gebelik testi falan zannettim![]()
Yok canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallahKusura bakma canım
Amin inşallahYok canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
merdiven in cik cabuk gelirOlan bu şuan ilk gebelik olduğu için bilgim yok bende doğum başlasın diye hurma vs herşeyi yapıyorum yoksa 1 hafta sonra suni sancı ile doğum yapcam