lütfen yardımcı olun, yorumlarınızı bekliyorum :((

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
erkek arkadaşım izmir' de. ben ankarada' yım. 3 yıldır birlikteyiz. oraya eylülde gitti erkek arkadaşım. orda görüştüğü arkadaş grubu içinde 2 tane de bayan arkadaşı var ve sık görüşüyorlar. evlerine de geliyor bu kızlar. ben artık rahatsız olmaya başladım ve ne zaman onlarla ilgili bi şey desem, hiç ayrılmak istemeyen adam 'tamam bunaldım, ayrılalım' diyor :( kızlarlar tanıştım yüzyüze. gerçekten sıcak insanlar ama içim bir türlü rahat etmiyor. bugün ya onlar, ya ben dedim. bana yol verdi resmen ve tersledi :(( ne kadar değerliler anlam veremiyorum. bana 'böyle bi şeçenek gereksiz ve olamaz' diyor. bugün nerdeyse -bir de bir tane daha erkek arkadaşları da yanlarında vardı- tüm gün beraberlerdi :50: ne yapmalıyım kızlar. lütfen yardımcı olun :50:

umursamamazlık numarasına yat:)

o aramazsa sen arama

aradığı zaman soğuk davranma yalnız sıcak konuş
bişe olmamış gibi davran
güzel sohbetini et
ama aramazsa arama, mesaj atma, kızlardan bahsederse umursama,sana ne olduğunu sorarsa, karar aldım artık, sen benden arkadaşların yüzünden vazgeçmeye hazırdın, beni çok şaşırttın o yüzden seni rahat bırakıp bende bundan sonra özgür takılacağım de.

tıpış tıpış U dönüşü yapacaktır

onu sen fazla şımartmışsın
kıskanmanı bilmesi, ondan vazgeçemeyeceğini düşündürmüş ona belliki...

yaşlarınız kaç bilmiyorum ama izmirde gençlik böyle.
bende ünideyken bu şekilde diyaloglarımız olurdu.
ne beni erkek arkadaşlarım nede o kardeşim dediğim erkek arkadaşlarımın sevgilileri kıskandı.
bence abartıyorsunuz.
ben şahsen hiç kimse için arkadaşlarımdan vazgeçmem.
bana bu ayrımı yaptıracak kişi zaten beni tanımıyordur.
kusura bakmayın ama bence sevgiliniz haklı.

Tavrı çok kötü sana saygısı var ise arkadaşları ile arasında belli ölçütü olması gerekiyor. Çok şımartmışsın nasılsa avucumda diyor. 3 yıla rağmen bunları sana söylüyor ise iyi madem güle güle demen gerekir aslında.

senın erkek arkadaşların yokmu kısasa kısas yapabilirisin bakalım ozman ne diyo

Back
X