Lütfen yardımcı olun

azrasu2015

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
49
13
8
45
55 günlük rinoplastiliyim.Benim burnumun sağ tarafı normal ama sol tarafında kemik ile kıkırdağın birleştiği yerde burun ucu ile sırtı ayrıymış gibi ufak bir çöküntü var.Böyle olup düzelen var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-07-19-24-52.webp
    Screenshot_2017-04-07-19-24-52.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 68
55 günlük rinoplastiliyim.Benim burnumun sağ tarafı normal ama sol tarafında kemik ile kıkırdağın birleştiği yerde burun ucu ile sırtı ayrıymış gibi ufak bir çöküntü var.Böyle olup düzelen var mı?
Düzeldi mi durumunuz, ödem olabilir gibi geldi bana

Şuan çok uykum geldi sabah saat 8 olmuş ama bende ameliyat tan önce ne sabahlar ettim burda yaşadığım herşeyi tek tek yazıcam müsait olduğum bir zaman ve bütün konu başlıklarının altına kopyalamayı düşünüyorum en zor zamanımda her ameliyat öncesi burda sizlerden fikir aldım neler neler düşünüyorumda biraz önce fotoğraflara baktım hepiniz çok tatlısınız ve bu süreç öncesi sonrası gerçekten zor birazda eğlenceli bana göre ameliyatlar bağımlılık yapıyor sanki ☺️ Umarım hepiniz istediğiniz o tatlış burunlara kavuşursunuz ve umarım sizlere birazda olsa faydam dokunur sizi seviyorum acil cevap arayanlar için instagram adresim dm den yazabilirsiniz hoş burunlarla kalın ❤️ Evet düzelir

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan çok uykum geldi sabah saat 8 olmuş ama bende ameliyat tan önce ne sabahlar ettim burda yaşadığım herşeyi tek tek yazıcam müsait olduğum bir zaman ve bütün konu başlıklarının altına kopyalamayı düşünüyorum en zor zamanımda her ameliyat öncesi burda sizlerden fikir aldım neler neler düşünüyorumda biraz önce fotoğraflara baktım hepiniz çok tatlısınız ve bu süreç öncesi sonrası gerçekten zor birazda eğlenceli bana göre ameliyatlar bağımlılık yapıyor sanki ☺️ Umarım hepiniz istediğiniz o tatlış burunlara kavuşursunuz ve umarım sizlere birazda olsa faydam dokunur sizi seviyorum acil cevap arayanlar için instagram adresim dm den yazabilirsiniz hoş burunlarla kalın ❤️ Evet düzelir

nede bütün konuların altına bu koca paragrafı yazıp konuyu trollüyorsun? takipçi sayını mı artırmak istiyorsun

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Back
X