Lutfen yardimci olun

Jasmin58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
19
15
3
44
18 haftalik hamileyim.Kan testlerim normal cikti.Bebegin ensesinde kalinlik var dediler.Sonra karnimdan bebegin kesesinden su aldilar.Alinan su kromizon testi oluyo oda temiz cikti.Bugun doctora gittim ve bebegin kalbinin etrafinda su oldugu soylendi.Carsamba gunu tekrar gidicem professor bakicak kontrol edicek.Basina bole Bisey gelen varmi veya bilgisi olan varsa lutfen bana yazdim.Cok sikinti icerisindeyim

Geçmiş olsun öncelikle hiç sikinti stres yapma kalbi delik bile doganlar var sonradan düzeliyor cnm bana da yapıldı amniyosentez %20 risk vardı ama çok şükür kizim sapasağlam doğdu geceler boyu agladigimla kaldim

Konunun açıldığı saati görünce aklıma 'Bütün bir geceyi uykusuz geçirmenin sebeplerini bir nefeste anlatamazsın önce içine atarsın sonra susarsın' geldi... Böyle durumlarda yapmanız gereken birkaç doktora görünmektir. Daha geçen gün bir yakınıma dış ebelik hemen ameliyatla alalım dediler, başka doktora gittiler o da bebek burada dedi şimdi 4 aylık sağlıklı bebek. Yani her doktor doğruyu göremeyebilir içinizi ferah tutun.

Kesinlikle baska doktora daha gorunun birine inanmayin Rabbim yardimciniz olsun.

Lütfen tek doktorla kalmayın
Rabbim sakinlik sabır ve sükunet versin

Sanirim sivastasiniz. Prof.Ali yanik a gitmenizi oneririm. Allahin izniyle hic bisey olmaz. Saglikla kucaginiza alin insallah

öncelikle geçmiş olsun.
çok yakın tarihte 26 haftalık gebe bir arkadaşıma bebeğin kalbinde 2 mm su var. su artmaya devam ederse, kalbi durdurabilir dediler. bir de bağırsaklarında parlaklık var, yani kan var dediler. bu mart ortalarında oldu.
nisanın 4 kontrol vermişlerdi, nisan 4 te kontrole gittiğine ne kalpteki sudan, ne de bağırsaktaki parlaklıktan eser yoktu.
tabi tüm bu bekleme süreci sancılı ve bol gözyaşlı geçti.
ama gebelik bu, biraz da "kapalı kutu" ve bir çok kez, oluşan hataları kendi kendine tamir edebiliyor.
o yüzden sakin kalın ve bol bol dua edin.
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin meleğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…