Lütfen Yardımcı Olun

Kinxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
1
0
1
24
Hanımefendiler merhabalar bu konuda bilgisi ve deneyimi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. bundan 27 gün önce (reglimden de 6 gün önce oluyor) ufak bir akıntı yaşadım. Rengi kızmızı ve kahverengi karışık kremsi bir yapıdaydı. 10 gün bu şekilde sürdü ve sonradan da 3 gün boyunca özür dileyerek söylüyorum sümüksü kanlı ve yine kahverengimsi bir akıntı yaşadım. Daha sonradan acile gittim ve bana vajinal tablet akıntı için antibiyotik verdi 2 tane iki antibiyotiği de bitene kadar kullanmam söylendi. Kullandım ve 3 gün önce bitti. Şimdi ise pütürlü beyaz ve kokusuz akıntı yaşıyorum. İnternette baktım antibiyotik nedenli olduğu söylendi hatta mantar yapabiliyormuş. Acil de de mantar demişti doktor tekrar gitmek istemiyorum sizce kendiliğinden geçer mi kaşıntım da yok bazen sağ kasığımdan 5 santim yukarısına sanki içten bir kaşıntı var gibi kaşıntı giriyor antibiyotik kullanırken daha fazlaydı şimdi ise daha az lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Bende yıllardır mantar var.Ara ara sıkıntı yaratıyor.İlk zamanlar doktora giderdim verdikleri ilaçları kullanırdım geçerdi sonra yine olurdu.Artık olduğumda ilaç kullanmıyorum sirke ile yıkıyorum bölgeyi.Uzun zaman alıyor ama geçiyor sonuçta.Bazılarında mantar tekrarlamıyormuş.İnşallah senin de öyle olur.

Merhaba kesin

Merhaba kesin mantar öncelikler mantar fitilleri ile flucan başlıyorsun 1. 3. 7. Gündemden sonra 4 günde bir. Aynı anda nbl marka suya atılan toz probiyotik başlıyorsun hergün. İmmuneks ya da ımmuneks plus başlıyorsun bağışıklık için günde bir tane . Travazol krem bi süre ve ara ara. Aynı anda mantar için fitiller başlıyorsun mesela candimax onun içinde kaç tane varsa. 6 ay kesin kullanıyorsun. Sürekli kuru tutmaya çalıyorsun günlük ped kullanmıyorsun. Sürekli peçete koyup değiştirirsin. Ve saç kurutma makinası ile kurutuyorsun tuvalette yıkayıp kuruladıktan sonra . Eş tedavisin de şart ona da iki 3 4 tane üç dört gün Araklı flucan yuttur bi de krem. Ben böyle yaptım bu ay olmadım çok şükür . Ha bi de aktiyva probiyotik yoğurtlar fln tüket sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…