lütfen yardımcı olun

cressa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
73
30
3
24
merhaba sevgilimle aktif olarak ilişkiye giriyoruz korunmadik ama içine boşalma gibi bir durum asla olmadı reglim düzenli değil martın 1inde regl oldum normal olarak 6sında bitti. 1 Nisan'da regl olmayı beklerken kahverengimsi akıntı gelmeye başladı regl ağrım var test yaptım negatif çıktı sizce hamilelik belirtisi mi yoksa bı kaç gün normal regl gecikmesi mi lütfen yardımcı olun

Bence adet belirtisi. Bir dahakine kondom kullanın. Riske atmaya değmez.

merhaba sevgilimle aktif olarak ilişkiye giriyoruz korunmadik ama içine boşalma gibi bir durum asla olmadı reglim düzenli değil martın 1inde regl oldum normal olarak 6sında bitti. 1 Nisan'da regl olmayı beklerken kahverengimsi akıntı gelmeye başladı regl ağrım var test yaptım negatif çıktı sizce hamilelik belirtisi mi yoksa bı kaç gün normal regl gecikmesi mi lütfen yardımcı olun
Gebelik öncesi üstüne görme gibi anlattınız okuduğum yazıların çoğu onu söylüyor kahverengi veya pembe

Merhabalar herkese ben 8 Mart'ta korunmali ilişkiye girdim ardından iki gün sonra normal regl oldum tam gününde bitti. Benim içim rahat etmediği için 5-6 kez test yaptım bu süreçte ilişki üstünden 1 ay geçti tam olarak 8 nisanda regl olmam gerekiyordu aşırı ağrım var adet olacakmisim gibi ama bir türlü olamıyorum şuan 1 gün gecikmiş durumda reglm sizce neden olabilir geçen ayda normal günümden bir gün önce olmuştum zaten yardımcı olurmusunz lütfen

Back
X