LÜTFEN YARDIMCI OLUN

nur3421

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
11
0
16
30
Hanımlar meraba şimdi size bir sorum olucak benim 27 eylülde adet olmam gerekiyordu normalde adetim düzenlidir genel olarak ancak 12 gündür adet olmuyorum adet günümden 1 gün önce ve adetim geçtikten 3 gün sonra test yaptım negatif adet gecikmemin 7.gününde kan testinde negatif çıktı ve hala olamadım olacak gibi hissetmiyorum belirti olarak halsizlik kasıklarda ağrı var ve son günlerde sık idrara çıkma şimdi sorum şu sizde kanda negatif görüp te daha sonra pozitifleşen varmı geç döllenme olabilir mi fikir verirseniz sevinirim

Yeniden bir idrar testi mi yapsanız. 4 5 haftalık gebelikde malesef bir belirti olmuyor fiziksel testle ögrenebilirsiniz. Rabbim gönlünüze göre versin

Daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda adet günümden 1 gün önce silik çizgi görmüştüm ama ilk defa böyle bişey geliyor başıma ne belirtilerim var ne adet olabiliyorum yeni yeni belirtilerim var gibi ama oda ne olduğunu anlamadım doktora gittim bir sıkıntı göremedi tekrar ne zaman test yapmalıyım

Normalde adet geçince cıkması gerekirdi benim 4 gebeligimdede adet gunu yada 1 gun once 1 gun sonra idrarda cıktı. Ama hic birinde o dönem fiziksel birsey hissetmedim 6. Haftada bulanti ilk hissettigim. Uygunsa yarın konturol et eger yine adet olmazsam bir test daha yap. Yaşınızı bilmiyorum ama adet duzemsizligi 30 yasındam sonra basliyor yani 30dan sonra bu tarz gecikmelerde olağan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…