- 30 Haziran 2025
- 39
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi dofpwtpwprely
-
Hamile değilsinizdir ama ella çok ağır bir ilaç korunun bence ella içmeyinSürtünmeyle kıyafetsiz ilişki yaşadım zevk suyu vardı ama boşalma girişe olmadı çevresine temas ettiysede cok az olmustur yan yatarken oldu 22 saat sonra ella kullandım bu yasanan seyden sonra 20 günde 2,5 kilo falan verdim adetim düzensiz ama yumurtlama döneminde olma ihtimalimde var gebelik riski var mı acaba cevaplarsanız sevinirim
Böyle bi ilişki tarzı yok kiSürtünmeyle kıyafetsiz ilişki yaşadım
Teşekkür ederimmm böyle bişey yasanırsa bidahakine korunmadan asla zaten ama yan etki göstermedi bende hiç etkili olmustur demiHamile değilsinizdir ama ella çok ağır bir ilaç korunun bence ella içmeyin
İnternette doktorlar öyle dediği için öyle yazdım kalınır falan diyince sormak istedimBöyle bi ilişki tarzı yok ki
Yok kalınmaz imkansız yani. İçin rahat olsun boşuna kilo vermeİnternette doktorlar öyle dediği için öyle yazdım kalınır falan diyince sormak istedim
Yok kalınmaz imkansız yani. İçin rahat olsun boşuna kilo verme
Anında yan etkisi olmayabilir ama adetiniz geç gelebilir ara kanama lekelenme yapabilir bunlar olursa stres olmayın ve 2. Kez ella içmeyin ilerde çocuk sahibi olmakta zorlanırsınız ve size tavsiyem karşı taraf korunsun siz hormon dengenizi bozup vücudunuza zarar vermeyinTeşekkür ederimmm böyle bişey yasanırsa bidahakine korunmadan asla zaten ama yan etki göstermedi bende hiç etkili olmustur demi
Tamam çok teşekkürlerrAnında yan etkisi olmayabilir ama adetiniz geç gelebilir ara kanama lekelenme yapabilir bunlar olursa stres olmayın ve 2. Kez ella içmeyin ilerde çocuk sahibi olmakta zorlanırsınız ve size tavsiyem karşı taraf korunsun siz hormon dengenizi bozup vücudunuza zarar vermeyin
En azından yumurtlama olmadıysa engellemesi için içtim riske atamadım internetteki yorumlardan dolayı teşekkür ederimmBöyle ilişki de gebelikte olmaz.. Ella da boşuna icilmis, Ella gebelik engellemez çünkü. Yan etkileride üç aya kadar olur..
Başka fikri olwn var mıııSürtünmeyle kıyafetsiz ilişki yaşadım zevk suyu vardı ama boşalma girişe olmadı çevresine temas ettiysede cok az olmustur yan yatarken oldu 22 saat sonra ella kullandım bu yasanan seyden sonra 20 günde 2,5 kilo falan verdim adetim düzensiz ama yumurtlama döneminde olma ihtimalimde var gebelik riski var mı acaba cevaplarsanız sevinirim
Hâla regl olmadım ben nedendir sizceBöyle ilişki de gebelikte olmaz.. Ella da boşuna icilmis, Ella gebelik engellemez çünkü. Yan etkileride üç aya kadar olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?