mrh cok zor zamanlar geçiriyorum.boşanmanın eşiğindeyim.inanın ben bunu okadar çok istiyordum ki eşimle kavga anlarında,fakat 1aydır ayrıyız yokluğuna alışamadım.inanın dinleyen herkes ne kadar basit bi olaylar bu yüzden ayrılık olurmu diyor.yanlız kalınca kendi hatalarımı gördüm ve boşanmak istemiyorum.kocam da kavga anında yanlış şeyler yaptı fakat o kadar sinirli ki boşanma konusunu ben açınca köpürürdü ama şimdi kendi net kararlı.bide bana seni sevmiyorum artık dedi ki ben ağlayınca ağlayan biridir eşim.ne yapcağımı bilemiyorum.yuvamın yıkılmasını istemiyoru lütfen yardım edin.
kaç kez aradım ama yok ben bitirdim diyor öyle canım acıyo ki.kayın pederim 1,2 gün bi geçsin kızım dedi.sonra inşallah iyi olur dedi.
cok söylüyorum konuşalım diye hatta belki bunalttım bile.sevdiğimide söyledim her seferinde ama aynı bitcek diyor.
mrh cok zor zamanlar geçiriyorum.boşanmanın eşiğindeyim.inanın ben bunu okadar çok istiyordum ki eşimle kavga anlarında,fakat 1aydır ayrıyız yokluğuna alışamadım.inanın dinleyen herkes ne kadar basit bi olaylar bu yüzden ayrılık olurmu diyor.yanlız kalınca kendi hatalarımı gördüm ve boşanmak istemiyorum.kocam da kavga anında yanlış şeyler yaptı fakat o kadar sinirli ki boşanma konusunu ben açınca köpürürdü ama şimdi kendi net kararlı.bide bana seni sevmiyorum artık dedi ki ben ağlayınca ağlayan biridir eşim.ne yapcağımı bilemiyorum.yuvamın yıkılmasını istemiyoru lütfen yardım edin.
ERKEKLER BÖYLE İŞTE BİTTİMİ BİTİRİYORLAR GALİBA EŞİNİZ KAFASINDA BİTİRMİŞ eğer her şekild esizle konuşmuyorsa güzelce giyiynin kuşanın iş yerine cıkma saatine yakın gidin ısrarla konuşmanızı yapın evliliğinizi kurtarmak adına bunu yapın bence
ama son care yoks aeşi geri dönüş yapmıuyor bi gitsin bakalım ne olcakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?