lütfen yardımcı olun!!!!!!!

enrica_

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
5
0
6
Mardin
mrh cok zor zamanlar geçiriyorum.boşanmanın eşiğindeyim.inanın ben bunu okadar çok istiyordum ki eşimle kavga anlarında,fakat 1aydır ayrıyız yokluğuna alışamadım.inanın dinleyen herkes ne kadar basit bi olaylar bu yüzden ayrılık olurmu diyor.yanlız kalınca kendi hatalarımı gördüm ve boşanmak istemiyorum.kocam da kavga anında yanlış şeyler yaptı fakat o kadar sinirli ki boşanma konusunu ben açınca köpürürdü ama şimdi kendi net kararlı.bide bana seni sevmiyorum artık dedi ki ben ağlayınca ağlayan biridir eşim.ne yapcağımı bilemiyorum.yuvamın yıkılmasını istemiyoru lütfen yardım edin.

mrh cok zor zamanlar geçiriyorum.boşanmanın eşiğindeyim.inanın ben bunu okadar çok istiyordum ki eşimle kavga anlarında,fakat 1aydır ayrıyız yokluğuna alışamadım.inanın dinleyen herkes ne kadar basit bi olaylar bu yüzden ayrılık olurmu diyor.yanlız kalınca kendi hatalarımı gördüm ve boşanmak istemiyorum.kocam da kavga anında yanlış şeyler yaptı fakat o kadar sinirli ki boşanma konusunu ben açınca köpürürdü ama şimdi kendi net kararlı.bide bana seni sevmiyorum artık dedi ki ben ağlayınca ağlayan biridir eşim.ne yapcağımı bilemiyorum.yuvamın yıkılmasını istemiyoru lütfen yardım edin.

sorun ne bilmiyoruz ki az aydınlatırsan anlayabiliriz

afedersiniz sıkıntıdan ne yazdığımı bile okumadım.benim eşim ailemle nişanlı olduğumuzdan beri anlaşamadı benim ailemde de yanlışlar vardı eşimde de.ama 2yıldır evliyim yanlız onlarla yaşanan her problemi benim canımı yakmak için söyledi.küfürde etti hakarette.bende dayan dayan artık bi yere kadar kavga anında ona kötü şeyler söyledim.ama dayanamıyordum.hep tartışma kendi ailesi de şahitti ama bana sen biraz alttan al dediler onunla da hep konuştular.şimdi bunlar kavganın sebebi ama benim eşim diğer zamanlar bana kıyamazdı.şimdi bitiriyor

Bence önce gidin bir duş alın.
Sonra sakinleşip eşinizi arayın,görüşmek istediğinizi söyleyin.
Buluşma sırasında eşinizin zaaflarına göre hareket edin.
Gerçekten sizi seviyorsa kıyamaz zaten.

kaç kez aradım ama yok ben bitirdim diyor öyle canım acıyo ki.kayın pederim 1,2 gün bi geçsin kızım dedi.sonra inşallah iyi olur dedi.

cnm 1 ay uzun bir süre ..biraz yumuşamış olması gerekirdi ..bence biranönce adım at..yoksa geç olabilir..eşin boşanmayı iyice kafaya koymadan alttan alarak arayı düzelt önce..sorunları konuşmayın sadece sensiz yapamıyorum çok özledim de bakımlı ol..seviyorsa zten yumuşar..sonra barışınca konuşursunuz sorunlarınızı..seviyorsan böyel yapman gerekir.. iş iyice inada binmesin..araya soğukluk girmesin

cok söylüyorum konuşalım diye hatta belki bunalttım bile.sevdiğimide söyledim her seferinde ama aynı bitcek diyor.

İşin içine küfür hakaret girdi mi olayları unutmak daha zor oluyor.
İnşallah istediğiniz gibi evliliğiniz düzelir.

canım eşimle ailem anlaşamadı demişsin, şuanki sorunlarınız eşinle ailenin arasında olan sorunlardan kaynaklı mı? senle mi sorunlar var ?aldatma vs gibi?

kayınbabangil ayrılmamanızdan yana sanırsam . bu eğer ayrılmak istemiyorsanız avantaj gibi tabi eşiniz anasının,babasının sözünden çıkmayan biri ise . yok kafasına koyduğunu yapan biriyse kararını zor değiştirirsin çünkü 1 ay ciddi süre

ERKEKLER BÖYLE İŞTE BİTTİMİ BİTİRİYORLAR GALİBA EŞİNİZ KAFASINDA BİTİRMİŞ eğer her şekild esizle konuşmuyorsa güzelce giyiynin kuşanın iş yerine cıkma saatine yakın gidin ısrarla konuşmanızı yapın evliliğinizi kurtarmak adına bunu yapın bence

ERKEKLER BÖYLE İŞTE BİTTİMİ BİTİRİYORLAR GALİBA EŞİNİZ KAFASINDA BİTİRMİŞ eğer her şekild esizle konuşmuyorsa güzelce giyiynin kuşanın iş yerine cıkma saatine yakın gidin ısrarla konuşmanızı yapın evliliğinizi kurtarmak adına bunu yapın bence

emirvaki yapıp işyerine giderek konuşmaya çalışmak dahada işin içinden çıkılmaz bir hal aldırabilir arkadaşın olayına... birde sinirli demiş orada olayların nasıl gelişeceği bilinmez

bu arada ne kadar zamandır evlisiniz ? çocuk var mı?çocuğunu görmeye filanda mı gelmiyor

Son düzenleme:
ama son care yoks aeşi geri dönüş yapmıuyor bi gitsin bakalım ne olcakki

k.babası 1-2 gün bekle demiş giderse onun lafınıda yıkmış olur bence .ki gelen adam zaten gelir , çokda şımartmaya gerek yok ayrıca dediğim gibi ne tepkiyle karşılaşacağı belli değil; oraya gidip kendini ve karşıdakini rezil etmenin anlamı yok bence . tabi seçim kendisinin ...

Back
X