Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cnm sağol.. :)tatlım bende yok ama maşallah demeden geçemicem :)
Cnm benim bütçem o kadarını kaldırmaz yardımın için çok sağol asgari ücretle çalışan bir babamız var ve o senin dediğin ücretle bizim oğlumuza 2 aylık mama alıyoruz. O yüzden biraz daha uygun fiyat arıyorum yine de teşekkür ederim canım
Ben kullanmadigim icin bilemiyorum ama projektor olarak fiyati guzelCnm buna baktım ama videosu yok o yüzden emin olamadım dönüyor mu içindeki yansıma bilmediğim için sipariş edemedim..
Canım allah yardımcınız olsun inşallah bulursun bütçene göre, sağlıklı günlerde büyüt.Cnm benim bütçem o kadarını kaldırmaz yardımın için çok sağol asgari ücretle çalışan bir babamız var ve o senin dediğin ücretle bizim oğlumuza 2 aylık mama alıyoruz. O yüzden biraz daha uygun fiyat arıyorum yine de teşekkür ederim canım
Canım allah yardımcınız olsun inşallah bulursun bütçene göre, sağlıklı günlerde büyüt.Cnm benim bütçem o kadarını kaldırmaz yardımın için çok sağol asgari ücretle çalışan bir babamız var ve o senin dediğin ücretle bizim oğlumuza 2 aylık mama alıyoruz. O yüzden biraz daha uygun fiyat arıyorum yine de teşekkür ederim canım