Merhaba hocam; ben 2,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor.eşimin ikinci evliliği ve bir çocuğu var.biz hiç korunmadık ve gebelik olmadı.tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz.eşimin yumurtalıklarda ısınma varmış ve eşim şeker hastası.( bunlar etkileri) gittiğim dr.amh değerimin 1 olduğunu ve sınırda olduğumu o yüzden direk tüp bebek önerdi.fakat benden rahim filmi fln istemedi.ben bu adet döneminde başlamak istiyorum çokmu acele ediyorum acaba.bir arkadaşımla konuştum oda birkaç yıllık uğraşması ve tedavileri sonucunda şuan bebişini bekliyor Allahın izniyle.bana acele etme başka dr.git dedi.acaba gerçekten acele etmeyip birkaç ay dahamı beklesem bilmiyorum.rahim filmi istememesi normalmi? Yapılan test sonuçlarım: TSH 2,33 REFERANS DEĞERİ 0,27-4,20. PROLAKTİN 16.3 REFERANS DEĞERİ 4,8-23,3. AMH 1 REFERANS DEĞERİ 0,08 ng/ ml aşırı azalmış over rezervi. 0.08-0.16 ng/mL azalmış over rezervi. 0.16-1.5 ng/mL azalmış fertilite düzeyi. 1.5-5.0 ng/mL Optimal fertilite düzeyi. 5 ng/mL yüksek düzey ( PKOS ŞÜPHESİ). gerçekten sınırdamıyım lütfen yardım edin.benimde bir bebişim olsun istiyorum eğer Allah nasip ederse tabiki.kafam çok karıştı.