LÜTFEN YARDIMCI OLUN

alonedark01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
9
3
1
50
Merhaba,sizin fikirlerinize ihtiyacım olucağını düşündüm.17 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var.Bu süre içerisinde çok fazla şey atlattık ama yinede beraber olmayı başardık.Sevgilimin kız arkadaşları var.Yakın davranıyorlar,mesafe korumuyorlar.Buna çok sinir oluyorum.Sevgilimin biraz stresli olduğu dönemler bu aralar.Ve ben bu konuyu açtığımda bencilsin,düşünmüyorsun diyor.Dün bana iyi olduğunu söyledi ve bende buna dayanarak yine aynı konuları açtım.Kıskandığım konuda gerçekten haklıyım bu yüzden anlatmak istemiyorum.Bu konuları konuştuğumuzda sevgilim sinirleniyor,bunun yeri ve zamanı değil neden konusunu açıyorsun diyor,şimdi ise ayrılmak üzereyiz,bana söylediklerimin hep lafta kaldığını,bencil olduğumu söyledi ve bana iyi gelmiyorsun dedi.Bıktım artık falan dedim bıktıysan ayrıl olmuyorsa ayrıl dedi.Onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum böyle küçük bi şeyden.Sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

tabi ki seveceksin,aşık olacaksın bunlar zaten bu yaşlarda güzel ama bir yere kadar.tüm hayatını etkiliyorsa bence bu tarz şeylere kafanı takmak yerine derslerine yoğunlaşıp iyi bir üniversite kazanıp ondan sonra sevgilin ve arkadaşlarını kafana takmalısın.

sevgilin kaç yaşında?

Daha 17 yaşındasın ve bunları kafana takman için çooookkkk erken.

"Onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum böyle küçük bi şeyden."

Madem küçük birşey niye o kucuk birsey icin bu kadar kavga ediyorsun, tartisiyorsun ve surekli konusunu aciyorsun?

Cocuk belliki sana uymayacak(en doğrusu bu), ya sen O'na uyacaksın yada gideceksin. Hem kabullenmeyıp, hem gitmeyip kafa sisirmenin alemi yok.
Ben cocugu haklı buldum.

Ayrılın zamana ihtiyacınız var.
Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.
Başlamışsın aşk acısı çekmeye bu yaşta daha nelerini göreceksin ohoooo ,kimlerin canıı yakacaksın ve kimler canını yakacak.
Sen şimdi geleceğini düşün ,hangi üni hangi bölüm onuda boşver takılsın kafasına göre.
Onu ne kadar umursamazsan o kadar yakınlaşır.

sevgilim de 17 yasinda,bilmiyorum 3 yıldır tanışıyoruz iyi kötü çok anımız oldu.Babam vefat etti o bana aile oldu.Çoğu şeyi görmezden geliyorum fedakarlik yapıyorum,derslerim iyi okulum güzel bunlarda da bir sıkıntı yok.Sonradan düşündüğümde çok saçma geliyor ama o an sinirlendiğimde kendimi frenleyemiyorum.

Başın sağ olsun .
Alışkanlık olmuş sende,belkide oda sıkılmıştır sürekli senin sıkıntılarınla uğraşmaktan.
Bence biraz nefes ver ara verin ikinizede iyi gelir.

17 yaşındasın ablacım daha...
Daha yaşın çok küçük...
Okulunu bitir öncelikle. Karşında daha kimler kimler çıkacak

hakli oldugn halde bole diyosa bir sure uzsk kalmayi dene.hic iletisimde bulunma ama.
hani bana iyi gelmiyosun demis ya.bakalim sensiz iyi mi. hem daha ilerde daha anlamli iliskiler yasayacaksin emin ol bu yasta bu kadar baglanma uzulursun bos yere.sonrada aaa bosu bosuna aglamisim dersin .ben yasamadim boyle bsi ama atlatirsin mantikli davran

Başınız sağolsun. Yaşınız çok küçük bunlara kafa yormak için. Öncelikleriniz bunlar olmamalı. İyi bi üniversitede iyi bi eğitim için kafa yormalısınız. Yaşınız ilerledikçe zevkleriniz değişecek, siz değişeceksiniz. Farklı farklı insanlarla tanışacaksınız. Şimdi içinse zamana bırakın tartışmak yerine. Tartışınca bi yere varamıyomuşsunuz zaten.

17 yaş geçişi dönemi ben o zaman ki ilişkim bittiğinde hayata tutunamam zannetmiştim, ama ondan sonra o kadar çok su aktı ki.
Hayat sana o kadar çok süpriz çıkarıcak kki 5 sene sonra bu yazzdığın yazıyı okurken karnın ağrıyacak ama gülmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…