Aile Planlaması LUTFEN YARDIMCI OLUNNNN

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Kardelenozdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1
0
36
31
Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi 5 ağustosta yanlislikla korunmasız ilişki oldu. Ve o gün De benim yumurtlama günümmüş ertesi sabah hemen eczaneye gittim daha acilmamisti 1 tane nöbetçi vardi orda da ertesi gün hapı kalmamıştı hemen doktorumu aradim yasmin alıp 4 tane sabah 4 tane aksam icebilecegimi söyledi fakat yumurtlama günüm olduğu için gece 10 11 saat içinde döllenme olmus olabilir dedi. Bugun inanılmaz kasik agrim var ki ben adet olduğumda bile ağrımaz suan 2 bucuk yasinda kizim var cocuk istemiyorum lütfen hap ise yaramistir diyin bana daha önce bu şekilde ertesi gün hapı gibi kullanan olduu mu yorumlarınızı bekliyorum

vay be 9 sene nerdeyse amuda bile kalktım hamile kalmak için. böle ilk kazada hamile kalabilecek olanlara hatta ilaç içtiği halde korkanlara hala imreniyorum şaşırıyorum ..
not: konu sahibi valla billa size değil lafım. genel bi serzenişte bulunmak istedim burda kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…