revizyon yapan arkadaslar lütfen beni arkadas olarak eklermisiniz, resimleriniz görmeyi cok ihtiyacim var. cok kararsizim. burnumun kemerinden ve kikirdagindan cok fazla alinmis. ince burnum cökmüs ve genis kaba olmus. lütfen bana dogru doktor seciminde yardimci olun. arastiriyorum ama cok kararsizim. agustos ayinda gelip bir kac tane görüsme yapmak istiyorum ama sizlerin fikrini almak istiyorum.
nasil bir piskoloji atlinda oldugumu tahmin edebilirsiniz. aynalara bakamiyorum kendimden nefret etmeye basladim. kendimi sevmiyorum ve böyle kalicagimdan cok korkuyorum. lütfen yardimci olun. bir kac doktor var aklimda. sizce onlar benim durumum icin uygunmu? burnumun kikirdak ile büyütülmesi gerekiyor.
- Dr. Baris Cakir
- Dr. Onur Erol
- Dr muhammet dilber
- Dr. Nazim Cerkes
- Dr tevfik sözen
- Dr Abdulkadir göksel
- Dr Emre Ilhan
suan ilk sirada Dr nazim ceres var aklimda. siz ne diyorsunuz bu konuda. Revizyon olan arkadaslar lütfen arkadas listenize ekleyin beni.
cevablarinizi bekliyorum
nasil bir piskoloji atlinda oldugumu tahmin edebilirsiniz. aynalara bakamiyorum kendimden nefret etmeye basladim. kendimi sevmiyorum ve böyle kalicagimdan cok korkuyorum. lütfen yardimci olun. bir kac doktor var aklimda. sizce onlar benim durumum icin uygunmu? burnumun kikirdak ile büyütülmesi gerekiyor.
- Dr. Baris Cakir
- Dr. Onur Erol
- Dr muhammet dilber
- Dr. Nazim Cerkes
- Dr tevfik sözen
- Dr Abdulkadir göksel
- Dr Emre Ilhan
suan ilk sirada Dr nazim ceres var aklimda. siz ne diyorsunuz bu konuda. Revizyon olan arkadaslar lütfen arkadas listenize ekleyin beni.
cevablarinizi bekliyorum

Son düzenleme: