Lütfen yardımcı olur musunuz 🥹😔😔😔

Krablt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
160
46
48
33
Kızlar 13 haftalık gebeyim. Günlük çok az yada günde 1 kez donmuş kan gibi kahverengi gibi akıntı mıdır kan mıdır çözemediğim bişi geliyor. Çok panik oluyorum. Bebeğin kesesinde bi sıkıntı yok dedi doktor. Kesenin içinde yada dışında bi kanama yok çok şükür ama bu nedir yani neyden kaynaklanıyor olabilir. Yaşanlar var mı bu durumu lütfen bana yardımcı olur musunuz? Düşün düşün çok üzülüyorum

Ṣu an bende 5haftalik hamileyim senin durumun aynisini yaşiyorum hic bir kanama filan yok ultrasonda ama kahve rengi akinti geliyor stres icersindeyim bende neden oldugunu bir turlu anlayamadim gitti ama onemli olan kan gibi akmamasi tabi ama yinede her lavobaya gidince acaba kanmi gorucem diye duşunmuyorum diyildursada rahatlasak ya çogu insan normal diyo bilemiyorum

Benim çok zor oldu tüp bebek yaptırdım sonrasında kendiliğimden kaldım. Çok değerli bi bebek herkes için öyledir tabi ama tuvalete gitmekten bıraktım geldi mi gelecek mi diye. Peçeteye değiyor kan gibi gelmiyor

Bende bazen degiyor bazen peceteye geliyor çok iş filan yaparsam yoruyosam.kendimi o zaman daha belli oluyor bir oglum var o yuzden onun sorumlulugu var bende stres icersindeyimdursada rahatlasam diye inşallah ikimizdede durur saglicakla kucagimiza aliriz ya

Offf offf çok şükr iyi geçiyor demiştim hamileliğim nasip rabbim herşeyin em iyisini bilir. Benim ilk hiç olmadı 4 seneden sonra oldu. İnş canım hayırlsı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim

ya neden öyle duşunuyorsun boyle duşunme
Benim eltim seninkinden daha çok olurdu belki haftasi bilmem kaç aylik hamileydi gozumun onunde su gibi kan gitti kizdan dokuluyodu resmen sancilaniyodu hemen doktora gitti igneler falanlar yazdi kaç zamanda devam etti kan gelmesi plasentka kopmasi vardi ama yeniden birleṣti sag salim dogurdu şu an 4 aylik çoçugu onemli olan cocugun saglikli olmasi saglikliysa duṣmuyo kaliyor yeterki kana donmesin kahverengi gelsin birsey olmaz progesteron ignesi dufaston verdi benim doktor ne olur ne olmaz diye seninkide verse aslinda rahat olursun cogu hamilelerde oluyo boyle olaylar bende stres ediyorum ama elden gelecek birsey yok doktor sorun yok diyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…