Lütfen yardımcı olur musunuz?

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Çok abartı olmadan karın kasık yumurtalık ve belimde belirli Aralık’larda ağrı yasıyorum. Hamileliğim henüz çok yeni ama normal mi? Korkuyorum bebeğime birşey olacak diye. Kendi kendime stres oldum ya düşerse filan diye korkuyorum. Kanama vs yok ama korkuyorum. Bu dönemde agrılar normal midir?

Çok normal ağrılarınız rahmin genişliyor kasığın veya belin ağrıdı diye bebeğin düşmez merak etme sağlıkla kucağına al inşallah stres yapma kendine boşyere keyfine bak

Çok normal canım bol su iç ve fırsat oldukça ayaklarını yükseğe uzatarak uzan. Allaha emanet olsun bebişin. Sağlıkla kucağına al inşallah

Normal canım cok normal hemde.
Bende 6 haftalık hamileyim doktorum bu ağrılar 4.aya kadar devam edecek bol bol yatıp dinlen iş yapmak yok oturduğun yerde ütü yap sadece dedi. Bende doktora gidene kadar cok kormuyordum simdi ağrı olmayınca bir tedirginlik geliyor sonra hemen sancılar olunca rahatlıyorum

Ay kızlar çok sağolun adet olacak gibi agrılarım oluyor korkuyorum bende ne bileyim biraz panik oldum normalde hastalık vs çok önemsemem

Hatta bak canım bunj buldum instagramda gezerken

Eklentiler

• Screenshot_20190126-181107_Instagram.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 22
6 aylık hamileyim bendede ara ara öyle ağrılar oluyor ve başından beri oluyordu. Korkulacak bişey yok tersine daha mutlu ol bence bebişin büyüyor diye:)

6 aylık hamileyim bendede ara ara öyle ağrılar oluyor ve başından beri oluyordu. Korkulacak bişey yok tersine daha mutlu ol bence bebişin büyüyor diye:)

Hiç evhamlı biri değilim ben normal hayatta ama korkmaya kendi kendime problem olacak gibi düşünmeye başladım. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Ben henüz kalp atışını duymadım. Hareket ediyor demişti doktor. Bir sorun yok dedi. İnşallah bir sorun olmaz. Mucizeydi benim icin o yüzden korkuyorum

Hamilelikte en sakin en kaygısız insan bile içinde minicik bişeyin varlığını öğrendikten sonra o kaygıya kapılıyor ve sürekli kafasında soru işaretiyle geziyor :) delilik :) ama sakin kalmakta fayda var ayrıca kalp atışı oğlumda 6 haftalıkken kızımda 8 haftalıkken duyduk sabret gebelikten gebeliğe aynı insanda bile çok farklılık gösterebiliyor

Teşekkür ederim :) elimde değil ama tutamıyorum kendimi. Devlet hastanesinde sesi dışarıya veremiyoruz dediler sanırım cihazları eskiymiş.

Teşekkür ederim :) elimde değil ama tutamıyorum kendimi. Devlet hastanesinde sesi dışarıya veremiyoruz dediler sanırım cihazları eskiymiş.
Ben özele gidiyorum ve doktorum daha yeni dinletti kalp atışını.. Bazı doktorlar onunla pek ilgilenmiyo onun yerine gelişimi iyi mi kalbi düzenli atıyor mu gözüküyor zaten o yetiyor onlara.. Rica et bakalım bir dahakine belki dinletir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…