H Hayat57 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2018 1.341 1.301 133 37 19 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayat57 #1 Merhabalar,birşey sormak istiyorum. Orta kalitede olan 9 hücreli 4.gün embriyo'yu transfer etme şansımız var mı? Ne olur bana yardımcı olun!
Merhabalar,birşey sormak istiyorum. Orta kalitede olan 9 hücreli 4.gün embriyo'yu transfer etme şansımız var mı? Ne olur bana yardımcı olun!
F Fatmahuma Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2020 232 91 48 20 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayat57 #2 Hayat57 .!.: Merhabalar,birşey sormak istiyorum. Orta kalitede olan 9 hücreli 4.gün embriyo'yu transfer etme şansımız var mı? Ne olur bana yardımcı olun! Genişletmek için tıkla... Bende tüp bebek yaptırdım tüp bebekte embiriyo kalitesi elbette önemli ama anne rahmine daha çok önem veriliyor annenin yaşı ve rahim kalitesi embiriyonun tutunması için en büyük etken size tavsiyem kendinizi sitresten uzak tutmanız
Hayat57 .!.: Merhabalar,birşey sormak istiyorum. Orta kalitede olan 9 hücreli 4.gün embriyo'yu transfer etme şansımız var mı? Ne olur bana yardımcı olun! Genişletmek için tıkla... Bende tüp bebek yaptırdım tüp bebekte embiriyo kalitesi elbette önemli ama anne rahmine daha çok önem veriliyor annenin yaşı ve rahim kalitesi embiriyonun tutunması için en büyük etken size tavsiyem kendinizi sitresten uzak tutmanız