Lütfen yardımcı olur musunuz

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
31
Son adet tarihim 14 Ocak bu adetime 3 gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı kan testi yaptım beta hcgf 7.22 çıktı bugün adetimin gecikmesinin 6. Günü ve doktora girdim ultrasonda kese görünmedi sizce nedendir boş gebelik yada dış gebelik mi

Son adet tarihim 14 Ocak bu adetime 3 gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı kan testi yaptım beta hcgf 7.22 çıktı bugün adetimin gecikmesinin 6. Günü ve doktora girdim ultrasonda kese görünmedi sizce nedendir boş gebelik yada dış gebelik mi
Tekrardan kan testi verseydiniz değeriniz ne durumda. Düzenli artış oldu mu? Beta değerinizi takip edin. Sonra doktora tekrar gidin

Bugünden 9 gün önce 7.22 ise şu an 224 gibi bir şeydir HCG ve bu değere kese gözükmez

benimde adet döngüme göre 5. hafta beta 2800 ama hala kese görünmedi rahmin yanında kese gibi dedi doktor ama emin değil dış gebelik değildir umarım idrardan sonrada hafif pembe kahve bi leke geliyor peçeteye progestan verdi doktorum her ihtimale karşı bu durumla karşılaşan oldu mu daha önce :(

benimde adet döngüme göre 5. hafta beta 2800 ama hala kese görünmedi rahmin yanında kese gibi dedi doktor ama emin değil dış gebelik değildir umarım idrardan sonrada hafif pembe kahve bi leke geliyor peçeteye progestan verdi doktorum her ihtimale karşı bu durumla karşılaşan oldu mu daha önce :KK43:
alttanmı baktı?

alttanmı baktı?
yok hayır 10 gün sonraya randevu verdi süreç şöyle oldu ilk değerim 333 ertesi sabah 433 oldu o zaman karından baktı sıkıntı yok erken dedi sonra benim hafif lekelenmem olunca 4 gün sonra gittim 2800 değerim ama kese tam yok rahim solunda kese gbi ama emin olmadığı için daha erken 10 gün daha bekleyelim dedi aynı zamanda iğne ve ilaç alıyorum düşük için eğer kese rahim içine ilerlemezse dış gebelik dedi :(

canım benimde kese karından geç göründü kilon varsa biraz yağdan dolayı görünmeyebiliyor.

hayır :KK43: aksine göbek bölgemde hiç yağlanma yok kas oranım fazla :KK43:
canım valla ben çok doktora gittiğim için inan çoğuna güvenmiyorum , var gibi demiş emin ol o kesedir.cellat gibiler doktorlar için rahat etsin gittiğinde göreceksin inşşallah

7,22 mi???

canım valla ben çok doktora gittiğim için inan çoğuna güvenmiyorum , var gibi demiş emin ol o kesedir.cellat gibiler doktorlar için rahat etsin gittiğinde göreceksin inşşallah
işte rahmin solunda dedi rahim içi olmadığı için korkuyorum bir de kasık ağrım ve hafif lekelenmem olduğu için :( ilk hamileliğim uyku uyuyamıyorum resmen

işte rahmin solunda dedi rahim içi olmadığı için korkuyorum bir de kasık ağrım ve hafif lekelenmem olduğu için :KK43: ilk hamileliğim uyku uyuyamıyorum resmen
lekelenme ve kasık ağrısı çok normal canım ya.stres yapma dediğim gibi doktorlar gerçekten sinir bozuyor,keşke altan muayne etseydi daha net görürdü

lekelenme ve kasık ağrısı çok normal canım ya.stres yapma dediğim gibi doktorlar gerçekten sinir bozuyor,keşke altan muayne etseydi daha net görürdü
stres yapmak hiç istemiyorum ama vallahi uykular haram, azıcık içim rahatladı sağolun :) vajinal ultrasonla ilgili hiç birşey demedi hep karından baktı

stres yapmak hiç istemiyorum ama vallahi uykular haram, azıcık içim rahatladı sağolun :) vajinal ultrasonla ilgili hiç birşey demedi hep karından baktı
rahat ol canım,benide ğünlerce strese soktular.altan bakmadı karından da bebek görünmedi,yok boş gebelikten şüphelendi, işte beta takibi yaptı baktı beta yükseliyor,öyle alttan baktı.baştan baksana yahu beni strese sokuyorsun:)o yüzden canım her doktorun farklı tedavisi var o yüzden stres yapma olmadı başka doktora gitme imkanın varsa öyle yap.

rahat ol canım,benide ğünlerce strese soktular.altan bakmadı karından da bebek görünmedi,yok boş gebelikten şüphelendi, işte beta takibi yaptı baktı beta yükseliyor,öyle alttan baktı.baştan baksana yahu beni strese sokuyorsun:)o yüzden canım her doktorun farklı tedavisi var o yüzden stres yapma olmadı başka doktora gitme imkanın varsa öyle yap.
doktorum çok iyi aslında rahmin solunda kese gibi deyince ben sordum solda olunca noluyo diye o şekilde dış gebelik dedi keşke sormasaydım :( çok erken biraz büyüsün keseye bi daha bakalım dedi inşallah görünüz 10 gün sonra :(

doktorum çok iyi aslında rahmin solunda kese gibi deyince ben sordum solda olunca noluyo diye o şekilde dış gebelik dedi keşke sormasaydım :KK43: çok erken biraz büyüsün keseye bi daha bakalım dedi inşallah görünüz 10 gün sonra :KK43:
iyi de dış gebelikte kese hiç görünmez ki ,bildiğim kadarıyla ne alaka

Kese görünmesi için çok erken , HCG değerinin en az 1500 olması gerekiyor ,iki güne bir düzenli artış olması önerilir iki katı ya da yüzde altmışa yakın bir artış ,takip yapin

Erken gebelik testi miydi acaba

Back
X