Lütfen yardımcı olur musunuz :(

zeycemgk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
15
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 10 gün önce idrar testinde hamile olduğumu gördüm hemen ardından kan tahlili yaptırdım yeni hamile kalmıştım.Bir sonraki gün doktora gittim yeni döllenme olduğu için ultrasyonda gözükmedi.Doktorum bir hafta sonra gelmemi söyledi.Bir kaç gün sonra lekelenmeler gördüm ve bunun üzerine doktoruma gittim bebeğe baktık ama yine görünmedi,doktorum bunun normal olduğunu bebeğin yerleştiğini bunun bir yerleşme kanaması olabileceğini söyledi.Ama gelde bunu kendine anlat lekelenmem akşama doğru daha da arttı adete benzer bi kanamaya dönüştü bunun üzerine doktorum zorunlu haller dışında hiç kalkmamamı söyledi ve ben şu anda 4 gündür yatıyorum.sorum şu dün idrar testi aldım ve pozitif çıktı daha öncekilere göre daha koyuydu,Kanamam halen daha devam ediyor fakat eskisine nazaran dahada azaldı.Ben düşük yapmış olsam test pozitif çıkar mıydı :'( lütfen yardım edin

test pozitif çıkar çünkü inşallah düşmemiştir düşse bile vücudunda hala hamilelik hormonları olduğu için pozitif çıkar. bebişin eğer düşseydi fazla kanaman olurdu ve sancın olurdu 3 kere yaşadım düşüğü erken dönemlerinde canım.Allahım yar ve yardımcın olsun habersiz bırakma

Bemimde tek temennim düşmemiş olması Kendimi Allaha bıraktım Rabbim neylerse güzel eyler. . .
Bir bilinmeyeni yaşamak çok kötü olmakla olmamak arasındayım çok evhamlı oldum kafama çok takar oldum :'( Rabbim yar ve yardımıcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…