Simgecik6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2018 632 308 103 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #1 Merhaba bat 4 gün evvel 3 gündür kahve akıntı geliyor dayanamadım sabaha kadar şimdi hızlı test yaptım ilk 1 dk çıkan bakın lütfen Eklentiler IMG_3986.webp 24,6 KB · Görüntüleme: 80 IMG_3992.webp 10,5 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba bat 4 gün evvel 3 gündür kahve akıntı geliyor dayanamadım sabaha kadar şimdi hızlı test yaptım ilk 1 dk çıkan bakın lütfen
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.711 528 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #2 Pozitif duruyorr
Simgecik6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2018 632 308 103 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #3 Orangegreysky .!.: Pozitif duruyorr Genişletmek için tıkla... İnşallah şu an elim ayağım titriyor
P payedar Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 5.101 5.946 118 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #4 Simgecik6 .!.: Merhaba bat 4 gün evvel 3 gündür kahve akıntı geliyor dayanamadım sabaha kadar şimdi hızlı test yaptım ilk 1 dk çıkan bakın lütfen Genişletmek için tıkla... Kan verin netleştirin pozitif görünüyor şu an
Simgecik6 .!.: Merhaba bat 4 gün evvel 3 gündür kahve akıntı geliyor dayanamadım sabaha kadar şimdi hızlı test yaptım ilk 1 dk çıkan bakın lütfen Genişletmek için tıkla... Kan verin netleştirin pozitif görünüyor şu an
Simgecik6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2018 632 308 103 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #5 payedar .!.: Kan verin netleştirin pozitif görünüyor şu an Genişletmek için tıkla... Kahverengi akıntı geliyor ondan korkuyorum
payedar .!.: Kan verin netleştirin pozitif görünüyor şu an Genişletmek için tıkla... Kahverengi akıntı geliyor ondan korkuyorum
P payedar Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 5.101 5.946 118 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #6 Simgecik6 .!.: Kahverengi akıntı geliyor ondan korkuyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıkla ilerler siz kan vererek takipte olun çok yormayın kendinizi bu süreçte
Simgecik6 .!.: Kahverengi akıntı geliyor ondan korkuyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıkla ilerler siz kan vererek takipte olun çok yormayın kendinizi bu süreçte
Simgecik6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2018 632 308 103 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #7 payedar .!.: İnşallah sağlıkla ilerler siz kan vererek takipte olun çok yormayın kendinizi bu süreçte Genişletmek için tıkla... İnşallah sabaha kadar dayanıp tekrar yapacağım sonra hastaneye gideceğim inşallah
payedar .!.: İnşallah sağlıkla ilerler siz kan vererek takipte olun çok yormayın kendinizi bu süreçte Genişletmek için tıkla... İnşallah sabaha kadar dayanıp tekrar yapacağım sonra hastaneye gideceğim inşallah
D Dilan dikyol Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 134 40 13 27 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #8 Kahverengi akıntı gebelikte normal deniyo aşırı knama olursa sknti hamilesiniz siz
Simgecik6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2018 632 308 103 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #9 Dilan dikyol .!.: Kahverengi akıntı gebelikte normal deniyo aşırı knama olursa sknti hamilesiniz siz Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah 8 yıllık hasretim sebepsiz infertilite rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle hayırla
Dilan dikyol .!.: Kahverengi akıntı gebelikte normal deniyo aşırı knama olursa sknti hamilesiniz siz Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah 8 yıllık hasretim sebepsiz infertilite rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle hayırla
D Dilan dikyol Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 134 40 13 27 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #10 Benim şuan 6 haftaliya giriyor canım
D Dilan dikyol Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 134 40 13 27 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #11 Allah'ım olmayana versin
Simgecik6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2018 632 308 103 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #12 Dilan dikyol .!.: Kahverengi akıntı gebelikte normal deniyo aşırı knama olursa sknti hamilesiniz siz Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah 8 yıllık hasretim sebepsiz infertilite rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle o Dilan dikyol .!.: Benim şuan 6 haftaliya giriyor canım Genişletmek için tıkla... maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sende olduğumu başta kahverengi akıntı falan
Dilan dikyol .!.: Kahverengi akıntı gebelikte normal deniyo aşırı knama olursa sknti hamilesiniz siz Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah 8 yıllık hasretim sebepsiz infertilite rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle o Dilan dikyol .!.: Benim şuan 6 haftaliya giriyor canım Genişletmek için tıkla... maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sende olduğumu başta kahverengi akıntı falan
D Dilan dikyol Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 134 40 13 27 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #13 Simgecik6 .!.: İnşallah inşallah 8 yıllık hasretim sebepsiz infertilite rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle o maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sende olduğumu başta kahverengi akıntı falan Genişletmek için tıkla... Oldu çok azıcık ama kötü birşey değil o
Simgecik6 .!.: İnşallah inşallah 8 yıllık hasretim sebepsiz infertilite rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle o maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sende olduğumu başta kahverengi akıntı falan Genişletmek için tıkla... Oldu çok azıcık ama kötü birşey değil o
D Dilan dikyol Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 134 40 13 27 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #14 Amin inşallah seninde olsun inşallah
E ela3466 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2020 20 8 38 27 9 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simgecik6 #15 Simgecik6 .!.: Merhaba bat 4 gün evvel 3 gündür kahve akıntı geliyor dayanamadım sabaha kadar şimdi hızlı test yaptım ilk 1 dk çıkan bakın lütfen Genişletmek için tıkla... Kan verdin mi hamile duruyosun kahverengi leke de yerleşme kanaması olabilir umarım rabbim tez zamanda nasıp eder
Simgecik6 .!.: Merhaba bat 4 gün evvel 3 gündür kahve akıntı geliyor dayanamadım sabaha kadar şimdi hızlı test yaptım ilk 1 dk çıkan bakın lütfen Genişletmek için tıkla... Kan verdin mi hamile duruyosun kahverengi leke de yerleşme kanaması olabilir umarım rabbim tez zamanda nasıp eder