Lütfen yardımcı olurmusunuz

merve1305

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
39
3
1
26
Adet olmama bir hafta kala bi birliktelik yaşadım nişanlımla fakat tam anlamıyla bir ilişki olmadı sadece ucu girdi ve içime boşalmadı vajinama bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorum beşinci gün öğrendim ertesi gün hapı die bişi varmış bugun onu aldım içtim mide bulantısı kusma tarzı şeyler olmadı saat iki gibi içtim ama bi kanama falanda olmadı bu konu hakkında bilginiz varmı nolursunuz çok korkuyorum

Hiç kullanmadım ertesi gün hapı adına bir deneyimim yok ama etkili olması için maximum en geç iki gün içinde alınmalı diye biliyorum.Adet zamanınız yakın olduğu için hamilelik ihtimali düşüktür ama yinede her zaman bir risk vardır.prezervatif kullansaydınız biraz daha garanti altına almak adına keşke.

Öyle bişi yaşamak aklımızın ucunda bile değildi zaten tam anlamıyla ilişki yaşamadık içime boşalmada olmadı sadece vajinama bulaşmıştır korkusu var içimde

Adet olmama bir hafta kala bi birliktelik yaşadım nişanlımla fakat tam anlamıyla bir ilişki olmadı sadece ucu girdi ve içime boşalmadı vajinama bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorum beşinci gün öğrendim ertesi gün hapı die bişi varmış bugun onu aldım içtim mide bulantısı kusma tarzı şeyler olmadı saat iki gibi içtim ama bi kanama falanda olmadı bu konu hakkında bilginiz varmı nolursunuz çok korkuyorum
Nisanliymissinizda neden evlenmeyi beklemiyorsunuz da böyle korktugunuz seyleri yasayip panik oluyorsunuz ? Gercekten merak ettigim icin soruyorum.

Bende adetime 1 hafta kala kalmam sandigim halde hamile kalmistim. Ama sizde boşalma olmadiysa sorun yok

Gerçekten bizde böyle olsun istemedik yani anlık bişeydi ucu bile zar zor girdi tam anlamıyla ilişki yaşamadık :( çok korkuyorum

Her ilişki sonrası bile hamile kalınmıyor korkmayın, hamile kalmak çok zor birşey :D ayrıca ertesi gün hapı 5 gün sonra ne fayda edecek ki boş yere ilaç içmişsiniz :) kısacası korkmayın birşey olmamıştır %99 oranında

Belirtiler kisiden kisiye değişiyor canım. Mesela ben adet gecikmesi olmasaydi 4 aylik olana kadar hamile oldugumu anlayamazdim hic bir belirti yoktu fakat kalan 5 ayda omrumden tam tamina 50 yil gitti 😂😂 ayrica bu sekilde hamile kalman imkansiz canini sıkma canim biz esimle 5 ay korunmadan iliskiye girdik olmadi sizinki hic olmaz rahat ol

Back
X