Lütfen yardımcı olurmusunuz

serpilcan21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
11
8
3
28
Merhaba ben Ocak ayının 29 test yaptım pozitif sonuç aldım daha sonra doktora gittim beta 12.2 çıktı çok düşüktü doktor kimyasal gebelik dedi ve 2 şubatta adetim başladı 6 şubatta bitti 14 şubatta yumurtlama günümde 1 gün arayla birlikteliğe devam ettik şuan adetime 6 gün var test yaptım negatif sonuç aldım olsaydı çıkardı değil mi silik bir çizgi Bile göremedim lütfen cevap yazarmısınuz teşekkür ederim şimdiden

Geçmiş olsun adet gününüzü bekleyin bence test yapmak için

Reglime günler kala yapmıştım.Benim testim silik çıkmıştı kan tahlili ile beta hcg değerim 100lerdeydi.
Yani yeni de olsa silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum.
En kısa zamanda pozitifi görmeniz dileğiyle.

Hiç ümidim yok gebelik olsaydı çok silikte olsa bir çizgi olurdu ama yinede adetimi beklicem teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benim 6 gün var adetime gebelik olsaydı azda olsa çıkardı demi

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benim 6 gün var adetime gebelik olsaydı azda olsa çıkardı demi
Kesin bisey söylemek yanlış olabilir. Bende o şekilde olmuştu ama bilemiyorum.
Geç döllenme olduysa biraz daha bekleyin derim.

Merhaba bende bu ay adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 4 gün kala yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı testi atmamıştım sonra 3 4 saat sonra baya belirginleşmişti ertesi sabah kan verdim beta 6.60 çıkmıştı adet günü de 49.60 olmuştu o yüzden ümidinizi kaybetmeyin

Teşekkür ederim canım sağol
Rica ederim test için erken aslında. Ama ben de dayanamamıştım.
Çok silik olduğu için kan sonucunu almadan durumu eşimle paylaşmamıştım.
Biraz daha beklemeniz gerekecek.Zaman zor geçecek ama insallah güzel haberlerle gelip bizimle de paylaşırsınız.

Benim reglime 6 gün kala erken gebelik testinde bile çıkmamıştı. Adet gününüzü bekleyin kesin sonuç için

Çok mutlu oldum çok teşekkür ederim

Gerçekten içim çok rahat oldu çok teşekkür ederim
Kendini rahat bırak canım ben 1 hafta evvel testim nekatif cikdi dedim bu ayda olmadı tedavi alıyordum o yüzden hep 3 gün gecikmeyle adet oluyordum bekliyordum ki adet olum
doktora gideyim annem ve kayınvalidem test yap öyle gidelim diyorlardı ben yok zaten 1 hafta önce yapdim nekatif çikti dedim yine yap dediler sanki içlerine dogmuw kocam akwam test aldı isden gelir gelmez yap dedi bende diyorum zaten nekatif yapım geliyim bak inammiyorsan ikinci çizgiyi gormemle kocamın yanına titreye titreye geldim şok olmuwdum hiç beklemiyordum büyük supriz oldu benim için dilerim allahdan sanada nasib etsin cumartesi kontrolüm var inşallah keseyi görürüm

İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın inşalllah beni çok rahatlattın Allah razı olsun

O belli olmaz ben adet gününden 2 gün önce negatif sonuç aldım, adetim geçtikten 4 gün sonra 34 değer ile öğrendim geç dollenmeymis. Adet tarihinizin geçmesini bekleyin

Yani rabbim ne derse o oluyor rabbim herkese hayırlı evlatlar versın benim 4 yaşında bi kızım var ama sonra olmadı bir sorunda yok bilmiyorum rabbim ne derse o oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…